Catrinel Sadu, cadou de zeci de mii de euro din partea soțului. Cum a fost surprinsă aceasta

Data publicării:
Catrinel Sandu, sursa instagram
Descriere foto: Catrinel Sandu, sursa instagram

Catrinel Sandu a avut parte de o surpriză de proporții chiar din partea soțului. Vedeta a primit un cadou spectaculos de zeci de mii de euro.

După mai multe dezamăgiri în dragoste și suferință, Catrinel Sandu este din nou fericită lângă bărbatul care i-a readus zâmbetul pe buze. Steve este american și omul perfect lângă care vedeta noastră și-a găsit liniștea de care avea nevoie.Chiar dacă mulți nu le-au dat șanse și au speculat că se vor despărți, cei doi au demonstrat că sunt tot mai fericiți și îndrăgostiți pe zi ce trece. Recent, cei doi au împlinit chiar un an de la căsătorie.

Catrinel Sandu, cadou spectaculos din partea soțului!

Catrinel Sandu este tratată ca o prințesă de soțul ei, care o răsfață cu tot felul de cadouri scumpe. Recent, aceasta a rămas fără cuvinte, după ce Steve i-a făcut cadou o bijuterie pe patru roți care costă zeci de mii de euro. Frumoasa blondină nu putea să nu împărtășească cu fanii ei acest lucru, motiv pentru care a publicat pe rețelele de socializare o fotografie lângă superba mașină, în timp ce se săruta pătimaș cu soțul ei. În dreptul fotografiei, Catrinel Sandu a ținut să-i mulțumească soțului ei pentru acest cadou spectaculos pe care i l-a oferit de Ziua Îndrăgostiților.

”Mulțumesc, dragostea mea. Pe care să o conduc mâine?”, a scris Catrinel Sandru pe contul său de socializare.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catrinel Sandu (@catisandu)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel