Catrinel Menghia dă lovitura în cinematografie. Filmul top-modelulului va fi lansat la Festivalul de Film de la Roma

Data publicării:

O producţie regizată de Catrinel Menghia, în secţiunea dedicată scurtmetrajelor proiectate la Festivalul de Film de la Roma

Actriţa şi top-modelul Catrinel Menghia este regizoarea şi scenarista producţiei cinematografice "OSSA", care va fi lansată la Festivalul de Film de la Roma din luna octombrie, în cadrul secţiunii Alice nella Citta - scurtmetraje, conform unui comunicat remis AGERPRES.

"OSSA" prezintă povestea a două destine asemănătoare, care se întâlnesc într-o Romă multietnică: Julia, un model în căutarea succesului, şi Julia, o tânără de etnie romă, care îşi câştigă existenţa cântând la acordeon în metrou.

Catrinel Menghia (Catrinel Marlon, numele ei de artist) a fost recent protagonista filmului "La Gomera", regizat de Corneliu Porumboiu şi nominalizat la Festivalul de la Cannes, iar în urmă cu câteva luni şi-a lansat şi cartea autobiografică "Nu aveam ochii albaştri", o poveste şocantă şi impresionantă a copilăriei şi adolescenţei sale.

Cea de-a 17-a ediţie a Festivalului de Film de la Roma se desfăşoară în perioada 13 - 23 octombrie la Auditorium Parco della Musica, unde vor fi prezentate principalele producţii şi unde are lor ceremonia de deschidere. Producţiile înscrise în festival vor fi prezentate şi în alte spaţii culturale din Cetatea Eternă., notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Cinematografie


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel