Catinca Roman și Loredana Groza, prietene de nedespărțit în trecut: „Am făcut nebunii, prostii. Ieșeam în club”

Data actualizării: | Data publicării:
Catinca Roman, Loredana Groza/ Colaj Foto Spectacola
Descriere foto: Catinca Roman, Loredana Groza/ Colaj Foto Spectacola

Catinca Roman și Loredana Groza au fost bune prietene în urmă cu mulți ani. Ce spune fiica Mioarei Roman despre aparițiile provocatoare ale artistei?

Catinca Roman și Loredana Groza au fost bune prietene în urmă cu mai mulți ani. Prezentă în emisiunea lui Cristi Brancu, fiica Mioarei Roman a vorbit despre ultimele apariții provocatoare ale vedetei. 


Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din România, dar în ultima perioadă a fost aspru criticată din cauza aparițiilor provocatoare de pe rețelele de socializare. La 51 de ani, Lori se mândrește cu un corp de invidiat și o frumusețe răpitoare, dar ce spune prietena ei despre aceste fotografii incendiare?


„Văd că este o femeie care se ține într-o formă foarte bună. A fost o femeie foarte sexy întotdeauna și cred că fiecare femeie are dreptul să se pozeze cum își dorește pe rețelele de socializare. Nu e nicio problemă atâta timp cât se păstrează niște limite și n-o dăm în altceva. În rest, eu admir femeile care sunt sigure pe ele și se mândresc cu corpul lor. La noi încă e mentalitatea învechită că trebuie să intri în niște norme. Să te pozezi nu știu cum, că ai o vârstă”, a declarat Catinca Roman, potrivit fanatik.ro.


Loredana Groza a precizat în repetate rânduri că nu are operații estetice. Oamenii au reacționat dur la aceste declarații și au de fost de părere că artista nu spune adevărul. Catinca Roman a comentat și ea aceste declarații ale artistei și este de părere că fiecare om face ce își dorește cu imaginea lui. 


„Nu fiți răutăcioși, fiecare are dreptul să spună ce dorește. Într-adevăr, singura problemă, amendament pe care-l am, este că…el are dreptate într-un fel. Nu era nevoită să dea niciun fel de explicații. Pentru că, într-adevăr există generația tânără care o admiră și o urmărește și trebuie să păstreze, așa, un pic de echilibru. Însă, fiecare face ce dorește cu imaginea lui”, a adăugat fiica Mioarei Roman. 


Catinca Roman și-a amintit de prietenia ei cu Loredana Groza și de serile de petrecere în cluburile din București. 


„Ce să zic? Ne-am distrat, am ieșit. Am făcut nebunii, prostii. Ieșeam în club. Îmi aduc aminte, pe vremea aia…noi am prins Vox Maris-ul de la Casa Armatei și acolo era cu petrecăraie ca lumea. În rest, așa, alte prostii nu am făcut mai mult decât lucruri normale pentru tineretul de atunci”, a dezvăluit vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel