Catinca Roman, primele declarații după ce s-a vindecat de COVID-19. Cum se simte vedeta: „Dacă nu eram vaccinată ar fi fost mai rău”

Data publicării:
Catinca Roman, sursa facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa facebook

Catinca Roman a trecut prin momente grele după ce s-a infectat cu coronavirus. Acum, vedeta a povestit prin ce momente grele a trecut.

Catina Roman a trecut prin momente îngrozitoare după ce a fost testată pozitiv cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Deși s-a vaccinat, fiica lui Petre Roman a avut simptome destul de grave. Motivul pentru care perioada a fost cu atât mai grea pentru vedetă a fost faptul că și tatăl, dar și fiica ei s-au îmbolnăvit.

„Am avut o formă medie. Cred, însă, că dacă nu eram vaccinată cu schema completă ar fi fost mult mai rău. Ce a fost foarte stresant pentru mine e că și Calina și tata au făcut. (...) A fost destul de complicat, mai ales că tata e foarte în vârstă, a făcut 88 de ani. Din fericire, e și el spre bine”, a spus Catinca Roman, la Antena Stars.

 

Totodată, vedeta a ținut să tragă și un semnal de alarmă, în ceea ce privește infectarea cu virusul ucigaș din China. Catinca Roman a precizat că nu este de joacă și lumea trebuie să înțeleagă gravitatea situației.

„Nu este o gripă banală, nu este o răceală ușoară, e ceva mult mai complex, care te afectează din foarte multe puncte de vedere. Nu trebuie să tratați acasă. De exemplu, în cazul lui tata - care are vârsta care o are, o grămadă de comorbidități - faptul că am acționat instant, până să i se confirme testul chiar, cu tratament, cred că asta l-a salvat.”, a mai spus vedeta.

 

Catinca Roman, despre agresiunile fizice la care a fost supusă de un fost iubit

 

Catinca Roman este foarte discretă când vine vorba de viața personală, dar de data aceasta, vedeta a decis să facă câteva dezvăluiri inedite despre cele mai grele momente din viața ei. Aceasta a trecut prin agresiunie fizică și psihică, dar spune că a trecut peste datorită familiei și educației primite. 


„Sunt mai mulți (n. red. parteneri pe care vrea să îi uite) pentru că mă pun în oglindă cu starea mea sufletească de atunci. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva. În timp, tot m-am ales cu ceva. Da, am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Aici m-a ajutat foarte mult educația primită acasă și foarte mult felul în care mi-a schimbat metalitatea contactul cu societatea occidentală”, a spus Catinca Roman în emisiunea „În Oglindă”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel