Catinca Roman, dezvăluiri neștiute despre tatăl fiicei sale. Cei doi s-au despărțit după doi ani de relație: ”Mi-a fost greu”

Data publicării:
Catinca Roman și fiica ei, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman și fiica ei, sursa foto Facebook

Catinca Roman și-a deschis sufletul și a vorbit despre tatăl fiicei sale, Calina, tânăra care a crescut fără figura paternă în viața sa. 

Catinca Roman este foarte discretă când vine vorba de viața personală, dar de data aceasta, vedeta a decis să facă câteva dezvăluiri inedite despre cele mai grele momente din viața ei. Vedeta a povestit câtă durere a avut în moentul în care tatăl fiice sale a preferat să se facă nevăzut, chiar la scurt timp de la nașterea Călinei.

 

Vedeta a povestit că sarcina nu a fost una programată, dar cu toate astea au căzut de comun acord să o păstreze și să se bucure de minunea dată de Dumnezeu. Lucrurile n-au stat așa cum și-ar fi imaginat Catinca Roman, și asta pentru că bărbatul a dispărut din peisaj la scurt timp după ce micuța a venit pe lume. Vedeta a fost foarte afectată de acest lucru și a avut chiar nevoie de specialiști pentru a putea trece peste acestă dramă.

”La momentul respectiv a fost un act de rebeliune (nr. relația cu tatăl Calinei). Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm. Noi am trăit doi ani, ne-am despărțit când fata avea opt luni, din nepotrivire, iar venirea unui copil ”din flori” a fost încă o presiune pentru familia mea. Când mi-am dat seama că trăiesc ce a trăit și mama a fost momentul când am mers la terapeut.

Și ea a divorțat când eu aveam tot opt luni. Terapeutul mi-a schimbat viața, deși mi-a fost foarte greu ținând cont de vremurile de atunci și pentru că aveam puține persoane care să mă sfătuiască. Calina a fost un copil foarte ușor de crescut, astfel nu știu ce m-aș fi făcut. A avut momentul ei de rebeliune, la adolescență, când, cu toate că mă pregătisem, citiem, mă sfătuisem, tot mi-a fost greu, poate tocmai din cauza faptului că eram o mamă singură, să îi înțeleg lupta ei pentru câștigarea independenței. Am trecut prin foarte multe stări, în afară de îngrijorările normale pentru un adolescent”, a spus Catinca Roman în cadrul unei emisiuni TV.

 

Catinca Roman a declarat că ea a încercat în tot acest timp să păstreze o legătură cu fostul partener de dragul fiicei lor, dar bărbaqtul nu și-a dorit același lucru.

 

”De multe ori (nr. a încercat să lege relația dintre tată și fiică) și am abandonat lupta acum un an. În toți ani aceștia am încercat să îi explic că în momentul în care am hotărât să facem un copil am luat decizia împreună. Este importantă prezența masculină în viața unei fete. Am avut o discuție cu Calina, ea a crescut și a înțeles foarte multe lucruri, și-a dat seama că asta este situația și nu o să aibă parte de sprijinul lui și de aceea am abandonat lupta”, a mai adăugat sora Oanei Roman.

 

Cu toate că a trecut prin multe greutăți și a fost nevoită să își crească fetița singură, Catinca Roman a mărturisit că este mândră de ceea ce a reușit cu forțele proprii și fără pic de ajutor.

”M-am simțit abandonată de multe ori, am trecut prin violență domestică, abuz psihologic, dar acum simt că sunt pe drumul cel bun. Viața este un dar, iar acum sunt o mamă cool, din fiecare experiență am încercat să învăț ceva”, a concluzionat vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel