Catinca Roman, despre starea de sănătate a mamei ei. Mioara Roman este internată într-un azil

Data publicării:
Mioara Roman, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mioara Roman, sursa foto Instagram

Mioara Roman a fost afectată profund de ultimul an, iar cele două fiice ale ei au decis că este mai bine să o ducă într-un centru pentru seniori.

Catinca Roman a fost invitată în emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima Tv, unde a vorbit despre starea de sănătate a mamei ei și motivul pentru care a luat decizia să o interneze într-un azil. Oana Roman a fost pusă la zid zilele trecute pentru alegerea făcută, dar ulterior a dezvăluit că mama ei este îngrijită extrem de bine și se simte mult mai bine de când este acolo. 


„Mama are un început de Parkinson, și fiind și pandemie, a stat foarte mult în casă și a ajuns să nu își mai poată mișca mâna dreaptă. Atunci am discutat și cu ea și cu Oana și am decis să meargă în acest centru să o pună în formă.


La azil face hidroterapie, kinetoterapie,  i-au făcut analizele, să vedem unde suntem și ce e de făcut mai departe, astfel încât calitatea vieții ei să rămână cât mai bună, cât mai mult timp”,  a spus Catinca Român la Exclusiv VIP.


Mioara Roman a fost nevoită să stea mai mult timp în casă în ultimul an, iar asta a afectat-o profund. În plus cele două surori susțin că mama lor poate veni acasă oricând dorește și au luat această decizie pentru a o pune pe picioare. Mai ales că în ultima perioadă Mioara Roman se simțea din ce în ce mai rău. 


„Are și ea frici ca toată lumea, mai ales că este în vârstă, suferă de diabet, de hipertensiune și atunci normal că starea asta de tensiune care ne-a afectat pe toți într-o măsură mai mare sau mai mică s-a resimtit și asupra ei. Faptul că a stat tot timpul în casă a tras-o înapoi.


Catinca a vorbit deschis și despre internarea mamei într-un centru pentru bătrâni. „În azil nu înseamnă închisoare, mama este liberă să vină acasă oricând își dorește”, a adăugat vedeta. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel