Catinca Roman, despre coșmarul prin care a trecut din cauza virusului COVID-19: „Te afectează și psihologic”

Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catinca Roman a fost infectată cu Covid-19 și a dezvăluit că s-a simțit foarte rău. Ce simptome a avut vedeta?

Catinca Roman a trecut prin clipe grele după ce a fost infectată cu virusul Covid-19. Vedeta spune că s-a simțit foarte rău, ba mai mult a chemat de urgență ambulanța deoarece a fost speriată că ar putea avea o formă gravă a bolii. Catinca Roman este vaccinată cu schema completă și spune că nu știe cum ar fi fost totul dacă nu se imuniza. 


Catinca Roman spune că nu a avut febră, dar imediat ce a simțit că starea ei de sănătate nu este una bună a sunat la serviul de ambulanță. I s-a făcut un test și peste două zile a afla că este infectată cu noul coronavirus. 


”Acum sunt bine, binișor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele le-am avut acum două săptămâni, au debutat cu tuse puternică, frisoane si stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba și am chemat ambulanța.


Ținând cont de vârsta mea, deși sunt vaccinată cu schema completă m-am gândit că e posibil să fac o formă mai grea și am chemat ambulanța, mi s-a făcut test și am primit rezultatul în două zile”, a spus Catinca Roman la Antena Stars.


Catinca Roman spune că la mijlocul perioadei de izolare s-a simțit cel mai rău, se simțea slăbită și nu avea deloc poftă de mâncare. 


”M-am simțit foarte, foarte rău, în zilele a șaptea și a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează și psihologic faptul că ești singur, că nu poți să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze că nu știu ce m-aș fi făcut dacă nu eram vaccinată și în ce fel ar fi evoluat boala”, a mai spus ea.


Chiar dacă a fost nevoită să se izoleze de prieteni și familie, ceea ce a afectat-o foarte mult, Catinca Roman spune că a simțit sprijinul apropiaților. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel