Catinca Roman, despre agresiunile fizice la care a fost supusă de un fost iubit: „Am dat explicații penibile cum că m-am lovit în baie”

Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catinca Roman a dezvăluit toate greutățile prin care a trecut de-a lungul timpului din cauza unor relații toxice. 

Catinca Roman este foarte discretă când vine vorba de viața personală, dar de data aceasta, vedeta a decis să facă câteva dezvăluiri inedite despre cele mai grele momente din viața ei. Aceasta a trecut prin agresiunie fizică și psihică, dar spune că a trecut peste datorită familiei și educației primite. 


„Sunt mai mulți (n. red. parteneri pe care vrea să îi uite) pentru că mă pun în oglindă cu starea mea sufletească de atunci. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva. În timp, tot m-am ales cu ceva. Da, am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Aici m-a ajutat foarte mult educația primită acasă și foarte mult felul în care mi-a schimbat metalitatea contactul cu societatea occidentală”, a spus Catinca Roman în emisiunea „În Oglindă”. 


Chiar dacă a fost agresată fizic de un fost partener, aceasta nu a depus plângere împotriva lui, ci a decis să îl părăsească și să încheie acel capitol greu din viața ei. Catinca Roman se consideră o femeie puternică, care luptă pentru drepturile femeii și pentru egalitatea dintre femei și bărbați. 


„Prima palmă pe care am primit-o și la modul respectiv îmi era rușine. Am dat explicații penibile cum că m-am lovit n baie, în loc să mă duc să depun o plângere la Poliție. Da, l-am părăsit. Nu și-a cerut scuze, pentru că a fost crescut într-o familie unde violența era un lucru banal”, a completat aceasta.


Ce spune vedeta despre relația cu tatăl fiicei ei: 


„La momentul respectiv a fost un act de rebeliune (nr. relația cu tatăl Calinei). Sarcina a fost întâmplătoare, nu a fost programată, dar am căzut de comun acord să o păstrăm. Noi am trăit doi ani, ne-am despărțit când fata avea opt luni, din nepotrivire”, a spus Catinca. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel