Catinca Roman, adevărul despre relația dintre ea și Petre Roman:„Nici nu se pune problema”

Data publicării:
Catina Roman și Petre Roman, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Catina Roman și Petre Roman, sursa instagram/ colaj foto

Catinca Roman a dezvăluit care este relația dintre ea și tatăl său adoptiv, Petre Roman

Recent, Catinca Roman a vorbit deschis despre relația dintre ea și tatăl său adoptiv, Petre Roman. Sora Oanei Roman a mărturisit că nu s-au înțeles niciodată și nu își doresc ca între ei să existe vreo apropiere. Aceasta a mărturisit că nu a simțit să aibă o relație strânsă cu tatăl său, ba chiar s-a împăcat cu ideea că nu se vor apropia niciodată. Vedeta a spus că nu își vorbesc nici acum.

„Eu cu Petre Roman nu am avut o legătură bună. Oricum, el are o fire dificilă, e greu să te înțelegi cu el. Nu am mai vorbit cu el. Nu cred că se pune problema unei apropieri între noi, mai ales că nu cred că s-ar pune problema ca el să facă pasul unei apropieri, acum, între noi, el este un tip care nu are prea multe regrete”, a declarat Catinca Roman despre Petre Roman, potrivit fanatik.

Cât despre relația dintre Oana Roman și Petre Roman, Catinca a declarat că sora ei alte alte principii, de aici și încercările sale de a se apropia de tatăl lor adoptiv. De asemenea, Catinca Roman a precizat că nu știe cum ar reacționa dacă ar fi contactată de către Petre Roman.

„Oana și-a dorit să se apropie de Petre Roman, e treaba ei. Fiecare are principiile sale în viață, eu pe ale mele, Oana pe ale ei, nu am ce să spun despre situația lor. Dacă Petre Roman m-ar căuta, acum, să fiu sinceră, nici nu știu cum aș reacționa, voi vedea la acel moment, deși nu cred că se va întâmpla”, a mai adăugat vedeta.

În ceea ce privește relația cu tatăl său natural, Catinca Roman a declarat că se înțelege foarte bine cu el și a moștenit de la el tot ce este mai bun.

„Am moștenit genele bune, temperamentul lui calm, educaţia şi anumite principii de viaţă, cu care mă mândresc. Iar de învăţat, învăţ în fiecare zi de la el, pentru că este un om extrem de deschis, foarte informat şi chiar îmi face plăcere să vin să petrecem timp împreună să discutăm despre tot felul de subiecte, de la modă la sport, la ştiri, la istorie, o grămadă de filme. Sincer, este mult mai bine pus la punct decât mine cu ştirile, de exemplu. Dar fără politică!”, mai povestea ea.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel