Catinca Roman a așteptat timp de 9 ore ambulanța pentru fiica ei: „Când o apucă criza, nu poate să bea nici apă”

Data publicării:
Catinca Roman și fiica ei, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman și fiica ei, sursa foto Facebook

Catinca Roman a trecut prin momente grele, după ce fiica ei a făcut o criză. Vedeta a așteptat ambulanța timp de 9 ore. 

Catinca Roman a trecut prin spaima vieții ei după ce fiica sa a s-a simțit extrem de rău. Calina suferă de colecist, iar weekend-ul trecut a făcut o criză. Catinca Roman a chemat ambulanța, dar medicii au ajuns abia după 9 ore, timp în care vedeta i-a administrat singură tratamentul fiicei ei.


 „Calina suferă de colecist, e ereditar, că și eu am avut aceste probleme. În momentul în care i se declanșează criza de colecist face și atacuri de panică. (…) Este vorba de vezica biliară, are stare de vomă, adică vomită de zece ori când o apucă criza, nu poate să bea nici apă. Au fost destul de dese crizele în ultima perioadă”, a mărturisit Catina Roman la Antena Stars.


Catinca Roman spune că a fost certată de medicul de pe ambulanță deoarece ar fi acuzat-o că a chemat salvarea degeaba. Calina a început să se simtă mai bine după ce mama ei i-a administrat singură tratament, de frică că aceasta ar putea păți ceva mult mai grav. 


Am chemat ambulanța. Știu care este situația în acest moment, dar eram pregătită să aștept. (…) Fiind sâmbătă, am zis să încerc să chem și eu Salvarea. Am sunat pe la unu și mi-au zis că o să dureze. (…) Pe la 4-5 după-amiaza, văzând că nu vine, m-am descurcat și am administrat tratament Calinei. În principiu, chemasem Salvarea ca s-o hidrateze, să-i pună o perfuzie, pentru că nu poate să bea apă și nu poate să înghită nici măcar o pastilă. Trebuie totul intravenos”, a explicat vedeta.


Catinca Roman spune că le va face o plângere celor de pe ambulanță deoarece fiica ei ar fi putut păți ceva mult mai grav, dacă ea nu ar fi decis să îi administreze singură tratamentul. 


A început să se simtă mai bine, moment în care m-am gândit, ca un cetățean responsabil, să sun și să anulez salvarea, pentru că, cu siguranță sunt cazuri mult mai grave. Am sunat și centralista mi-a spus că mă pune în așteptare și am stat pe linia de așteptare aproape o oră. (…) Am închis telefonul, ce era să fac. A venit salvarea la ora 9 și jumătate seara, dar asta nu a fost o problemă, problema a fost că doamna doctor de pe salvare a făcut o întreagă tragedie că am chemat-o. Am încercat să-i explic frumos, imposibil de discutat, mi-a făcut capul atâta și mi-a zis că ne batem joc”, a mai dezvăluit Catinca.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel