Catina Roman, infectată cu COVID-19. Vedeta a fost în stare gravă: "Am chemat ambulanţa"

Data publicării:
Catinca Roman, sursa foto Facebook
Descriere foto: Catinca Roman, sursa foto Facebook

Catina Roman a fost testată pozitiv cu noul coronavirus. Starea de sănătate a vedetei nu este una bună.

Catina Roman a trecut prin momente îngrozitoare după ce a fost testată pozitiv cu virusul care a împânzit o lume întreagă. Deși s-a vaccinat, fiica lui Petre Roman a avut simptome destul de grave. În cadrul unui interviu, Catinca Roman a povestit că se bucură că s-a vaccinat, astfel nu-și poate închipui unde putea să ajungă. Totodată, vedeta a mărturisit că s-a simțit foarte răi începând cu ziua a șaptea, motiv pentru care a solicitat și o ambulanță.

 

“Acum sunt binişor, nu complet recuperată, dar pe calea cea bună. Simptomele au debutat cu tuse puternică, frisoane şi stare generală foarte proastă. N-am făcut temperatură, însă am bănuit despre ce e vorba şi am chemat ambulanţa. Ţinând cont de vârsta mea, deşi sunt vaccinată cu schema completă, m-am gândit că e posibil să fac o formă mai gravă. Mi s-a făcut test şi am primit rezultatul în două zile.

M-am simţit foarte, foarte rău, în zilele a şaptea şi a opta. Am avut o stare de slăbiciune extremă, lipsă de poftă de mâncare, rău, rău. Te afectează şi psihologic faptul că eşti singur, că nu poţi să iei contact real cu nimeni. Sfatul meu e ca toată lumea să se vaccineze, că nu ştiu ce m-aş fi făcut dacă nu eram vaccinată şi în ce fel ar fi evoluat boala.”, a spus Catinca Roman la Antena Stars

 

Catinca Roman, despre agresiunile fizice la care a fost supusă de un fost iubit

 

Catinca Roman este foarte discretă când vine vorba de viața personală, dar de data aceasta, vedeta a decis să facă câteva dezvăluiri inedite despre cele mai grele momente din viața ei. Aceasta a trecut prin agresiunie fizică și psihică, dar spune că a trecut peste datorită familiei și educației primite. 


„Sunt mai mulți (n. red. parteneri pe care vrea să îi uite) pentru că mă pun în oglindă cu starea mea sufletească de atunci. Din fiecare experiență am încercat să învăț ceva. În timp, tot m-am ales cu ceva. Da, am trecut prin violență domestică, prin abuz psihologic mai mult. Aici m-a ajutat foarte mult educația primită acasă și foarte mult felul în care mi-a schimbat metalitatea contactul cu societatea occidentală”, a spus Catinca Roman în emisiunea „În Oglindă”. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel