Câți bani vrea să investească Ionuț Dolănescu pentru renovarea casei regretatului său tată: „Mi-am vândut o proprietate de peste ocean”

Data publicării:
Sursa foto: Ionuț Dolănescu și părinții, captură TV/ TVR 1
Descriere foto: Sursa foto: Ionuț Dolănescu și părinții, captură TV/ TVR 1

Ionuț Dolănescu a dezvăluit câți bani vrea să investească pentru renovarea casei regretatului său tată.

Ionuț Dolănescu a declarat că vrea să renoveze casa tatălui său, însă bugetul alocat renovărilor i-a depășit cu mult planurile inițiale.

„Scumpirea fără egal a materialelor de construcții mi-a dat peste cap toate planurile gândite inițial. Chiar și efectele perioadei de pandemie, când nu am putut cânta din cauza restricțiilor știute de toată lumea, au avut rolul lor. Dar ceea ce m-a luat și ne-a luat pe toți prin surprindere a fost scumpirea fără precedent a materialelor de construcții.

După un an de șantier nu mai cred că vom termina anul acesta, așa cum speram inițial. Îmi doresc ca să finalizez cât mai repede repararea acoperișului, pentru ca sezonul rece să nu ne dea ocazia altor probleme dificile”, a adăugat fiul cel mare al lui Ion Dolănescu pentru playtech.ro

,,Abia aștept să o văd reparată”

Totodată, fiul regretatului artist a recunoscut că a fost nevoit să își vândă o proprietate de peste ocean pentru a avea bani să renoveze casa regretatului său tată. 

„Nu vă ascund că mi-am vândut o proprietate de peste ocean, din Statele Unite ale Americii, ca să fac rost de banii necesari reparației. Am dat acea casă cu 400.000 de dolari și jumătate dintre ei i-am folosit deja în contul casei din București. Nici nu vreau să mă gândesc la suma totală pe care o am de cheltuit până la finele lucrărilor!”, a indicat același Ionuț Dolănescu.

Ionuț Dolănescu a mărturisit că așteaptă cu nerăbdare să vadă casa renovată și speră că la sfârșitul anului viitor să fie totul pus la punct. 

„Abia aștept să o văd reparată. În fapt, am și mărit-o, fiindcă casa va avea și o mansardă. M-am luptat opt ani pentru ea în instanță, așa că îmi doresc să o văd din nou frumoasă, ca pe vremea în care tata locuia în ea și primea aici atâta lume!”.

„Cea mai mare parte a mobilei din casa tatălui am dus-o la cealaltă casă a mea”

„Cea mai mare parte a mobilei din casa tatălui am dus-o la cealaltă casă a mea, cea din Perșinari, la 15 kilometri de Târgoviște, casa unde a crescut tatăl meu și unde mi-am petrecut și eu o mare parte din copilărie. Și pe aceea am renovat-o , așa că nu pot decât să mă bucur că am reușit să duc mai departe ceva din tradiția familiei mele.

Încă nu m-am decis dacă voi face din casa din strada Caimatei un centru cultural sau o școală de artă care să poarte numele tatei, dar până la anul mai am timp. Este posibil și un asemenea scenariu!”, a mai spus Ion Dolănescu pentru sursa citată mai sus.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel