Câți bani va lua Aurel Pădureanu de la stat, în urma înmormântării Corneliei Catanga. Soțul artistei va reuși să achite toate datoriile

Data publicării:
Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Aurel Pădureanu, Cornelia Catanga și Alexandru Pădureanu, sursa foto Facebook

După moartea Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu a rămas cu sufletul îndurerat, dar și cu o mulțime de datorii. Acum, soțul artistei urmează să ia ajutorul pentru înmormântare.

Vestea conform căreia Cornelia Catanga a murit continuă să fie un șoc pentru toată lumea. Potrivit informațiilor oferite de wowbiz.ro, Aurel Pădureanu va trebui să urmeze procedurile pentru a primi de la statul român ajutorul de înmormântare. Acesta are de luat de la stat suma de 5.429 de lei, atât cât reprezintă în acest moment ajutorul de înmormântare în cazul asiguratului sau pensionarului, majorată cu aproape 300 de lei în august 2020.

În cazul în care interpreta nu ar fi fost asigurată dar avea în familie pe cineva care plătea contribuțiile la stat, suma ar fi fost de doar 2.715 lei.

Cornelia Catanga s-a plâns în nenumărate rânduri că se confruntă cu probleme financiare. Artista a dezvăluit că trebuia să trăiască dintr-o pensie de doar 1.600 de lei pe lună, potrivit impact.ro. Pe lângă această sumă, Cornelia Catanga mai primea bani de la fiul său, el fiind cel care susținea cu adevărat casa.

 „Trăiesc din ajutorul fiului. Sunt disperată, dacă banca mi-a luat casa. Dacă i-aș fi dat în judecată, câștigam eu. Am fost amenințată de la bancă. Eu nu am știut ce înseamnă chestia asta și decât să vină ei să mă dea afară, am plecat eu. Nu mi-a fost ușor”, a declarat Cornelia Catanga la Antena Stars, în urmă cu ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel