Câți bani primește lunar Ruxandra Papadopol, fiica Ioanei Ginghină: „Aproape în fiecare zi mănâncă în oraș”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Ioana Ginghină, Instagram

Ioana Ginghină a dezvăluit câți bani îi dă fiicei sale, Ruxandra Papadopol, în fiecare lună.

Ioana Ginghină, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații despre fiica sa, Ruxandra, unicul copil al vedetei, din mariajul cu actorul Alexandru Papadopol. 

Câți bani primește lunar Ruxandra Papadopol, fiica Ioanei Ginghină

Ruxandra, fiica Ioanei Ginghină și a actorului Alexandru Papadopol, este în clasa a IX-a la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, din București. Dacă în trecut, micuței Ruxandra îi erau de ajuns 150 de lei, acum, odată cu vârsta, și nevoile au crescut, așa că Ioana Ginghină este nevoită să scoată din buzunar lunar între 500 și 700 de lei.

„Am crescut bugetul la 500-700, în funcție de nevoi. La 700 se ajunge pe lună, ce să mai. Aproape în fiecare zi mănâncă în oraș, liceul m-a terminat din toate punctele de vedere, psihic și financiar! Vorbim de ieșitul în oraș și chiar dacă își ia doar o cafea sau un boba tea ajunge la 20 de lei!”, a mărturisit Ioana Ginghină, pentru ego.ro.

„Eu îi văd cheltuielile de pe card și văd că într-o zi se duc 70 de lei!”

Actrița a mărturisit că vede cheltuielile fiicei sale de pe card și observă că adolescenta cheltuie într-o zi aproximativ 70 de lei, iar spre finalul lunii, când bugetul se epuizează, Ruxandra alege opțiuni mai economice, cum ar fi o supă la plic.

„Dacă își mai ia și ceva de mâncare, s-au dus 70 de lei. Eu îi văd cheltuielile de pe card și văd că într-o zi se duc 70 de lei! Totuși, spre finalul lunii, când nu mai are buget, mănâncă o supă la plic, la cană. La ea am văzut-o pentru prima oară. Vine uneori și acasă cu ea, o întreb: Îți fac ceva de mâncare? Îmi zice: Nu, mi-am luat o supă!. Se duce la dozator, își pune direct apă fierbinte și gata!”, a mai spus Ioana Ginghină.

Totodată, Ioana Ginghină se bucură de schimbările din viața fiicei sale, însă recunoaște că a fi mamă de fată nu este chiar atât de ușor. Atunci când Ruxandra vine acasă mai târziu de la școală, actrița spune că se îngrijorează. De asemenea, Ioana Ginghină a mai mărturisit că relația lor este bazată pe comunicare, dar încă nu se simte pregătită să-l primească pe iubitul Ruxandrei acasă, dar este pregătită să o sprijine pe fiica sa în orice situație.

„Ea acum e în altă lume! Din septembrie este altceva! Este de bine! Am în casă un copil fericit, liniștit, îi place ce face și nu ne-am mai certat de mult timp! Pe de altă parte, vine mai târziu acasă. E întuneric afară, nu neapărat că este târziu, te apucă atacul de panică: 'Aoleu, unde e copilul? E 6, nu e târziu, dar a terminat orele la 3, ce face pe frigul acesta, unde stă?'. Apoi, când vine, încep monologul: 'Știi că sunt o mamă care nu te controlează, dar să îmi mai zici și mie una, alta!'. Și atunci chiar stăm de vorbă! Nu are încă iubit! E și greu pentru că la Tonitza sunt multe fete! E mai complicat cu iubitul!

Nu m-am pregătit să primesc iubitul acasă, m-am pregătit să îi fiu alături dacă o părăsește! Chiar nu m-am gândit că trebuie să vină și pe acasă! Cel mai greu mi se pare când se despart! La rău m-am gândit să îi fiu alături, că la bine e ușor!”, a mai adăugat Ioana Ginghină.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Valentina Miu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel