Câți bani dă Viviana Sposub pe haine: Când am cumpărat o pereche foarte scumpă, m-a durut stomacul

Data publicării:
Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Viviana Sposub, Instagram

Viviana Sposub a dezvăluit faptul că este o persoană pasionată de haine și îi place să își cumpere cât mai multe.

Viviana Sposub este o persoană pasionată de stil și de fashion, fapt ce s-a văzut și în competiția "Bravo, ai stl!", de pe Kanal D. Finalista concursului spune însă că, deși îi place să aibă dulapul plin de haine, nu este o persoană foarte cheltuitoare, la acest capitol.

„Mă număr printre fetele pasionate de fashion, care oricât de plin ar fi dulapul, o ședință de shopping este mereu o bucurie. Cu toate astea, sunt o persoană extrem de chibzuită și echilibrată, când vine vorba despre bani. Astfel că, în acest moment, hainele reprezintă o parte destul de mică din investițiile mele. Încerc să reutilizez hainele. Și să realizez styling-uri corecte, styling-uri care mie îmi plac, folosind haine care se găsesc în orice mall.”, a declarat Viviana Spousub, potrivit ego.

"Sunt ca o babă, păstrez tot ce e vechi"

Viviana a mărturisit și faptul că stilista ei este cea care a convins-o, de cele mai multe ori, să își cumpere un obiect vestimentar costisitor. Aceasta preferă să refolosească lucrurile care sunt încă într-o stare bună și să le integreze în alte ținute.

„Am avut și extravaganțe. Ca o babă, păstrez tot ce e vechi, dar stilista mea m-a pus să mai dau din lucruri, mai ales din încălțăminte. Când am cumpărat o pereche foarte scumpă, m-a durut stomacul. Mi s-a făcut rău și am întrebat-o pe stilistă: „Ești sigură?”. „Da!, dă cu cardul acolo”, mi-a zis ea”. Pe scenă cânt doar în ghetuțe de maximum 100 de euro, cu toc gros, ca să am stabilitate. Oricum, nu merită să investesc mai mult. Căci se strică repede, le arunc după 2-3 luni de show-uri. Mai nou, odată cu trecerea timpului, în viața de zi cu zi, mă îmbrac și mă încalț în ceva mai comod. Am câteva perechi de adidași.”, a mai completat aceasta.

Viviana este mândră de cariera ei

„Cred că suntem cu toții de acord că a fi un om frumos nu ține doar de aspectul fizic. De aceea, am mizat întotdeauna pe dezvoltare, pe cunoaștere. Și doar așa am reușit să creez legături interumane frumoase. Și să construiesc un parcurs profesional de care sunt tare mândră”, a mai declarat Viviana.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel