Cât costă apartamentul în care locuiește Mihai Bendeac. Suma e colosală: „A fost visul meu să locuiesc pe Bulevardul Unirii”

Data actualizării: | Data publicării:
Mihai Bendeac, foto Instagram
Descriere foto: Mihai Bendeac, foto Instagram

Mihai Bendeac a dezvăluit câți bani a scos din buzunar pentru apartamentul mult visat din București.

Mihai Bendeac este unul dintre cel mai apreciați actori din România, dar și cel mai râvnit burlac. De-a lungul timpului, actorul a muncit extrem de mult, iar veniturile au fost pe măsura muncii depuse. Recent, Mihai Bendeac a fost invitat în podcastul lui Cătălin Măruță de pe Youtube, acolo unde a făcut mai mult dezvăluiri legate de viața personală și profesională. 

Acesta a mărturisit că a reușit să își cumpere apartamentul mult visat pentru care a plătit 200.000 de euro.

„Îți spun exact cât am dat pe apartament acum câțiva ani de zile, acum nu știu cât ar fi. A fost 185 de mii de euro. Acum o fi 190 de mii de euro, cât să fie… E un apartament de 90 de metri pătrați. Singura șustă este că e pe două niveluri, este duplex. Ăsta a fost visul meu dintotdeauna, să locuiesc acolo, pe Bulevardul Unirii”, a povestit Mihai Bendeac.

 

Mihai Bendeac a mărturisit că îi place să stea în centrul orașului, chiar dacă este mai multă agitație.

„Sunt atât de dement încât așa sta la Universitate unde este rondul ăla. Dacă s-ar putea face o casă în rondul de la Universitate, eu acolo mi-aș face casa. Vreau să stau în centru, să stau în buricul buricului. Asta este cea mai mare temere pe care o am, de intimitate, de-aia am totul tras în casă”, a mai spus el.

 

„La mine acasă este întotdeauna vreme rea. Adică am tot felul de dispozitive să se audă ploaie, vânt, dau drumul la aerul condiționat, sunt 16 grade. Când este cod roșu de caniculă, la mine în casă se aude vânt, vijelie, beau vin fiert și stau cu pulover. Mă ajută să fiu creativ”, a încheiat actorul.

 

Cel mai mare regret al lui Mihai Bendeac

 

Mihai Bendeac a declarat că cel mai mare regret al său este faptul că a țipat foarte rău la mama sa, într-un moment mai tensionat.

„Cel mai mare regret pe care îl am e că într-o situație absolut tâmpită am urlat la maică-mea. Asta e cel mai mare regret al vieții mele, e o chestie pe care n-o s-o iert vreodată. Era vorba despre niște lucrători care lucrau la apartament și era vorba că mai bine luam o firmă ca să nu lucrăm cu nea Gică sau Dorel, iar la un moment dat am urlat foarte tare la maică-mea, după care m-am dus acasă și am început să plâng, a fost oribil, a fost cea mai mare greșeală pe care am făcut-o”, a povestit Mihai Bendeac pe YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel