Câți bani cere Laura Lavric pentru un eveniment. Artista are un tarif mare și în pandemie: „Nu pot să scad la bani„

Data actualizării: | Data publicării:
Laura Lavric, foto TVR
Descriere foto: Laura Lavric, foto TVR

Laura Lavric este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Deși este pandemie, artista nu și-a micșorat tarifiul pentru evenimente și cântări, iar suma nu este deloc una mică.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Laura Lavric este una dintre cele mai bune voci din România. Pe lngă voce, artista are și un simț al umorului foarte bine dezvoltat cu care a cucerit milioane de fani din toate colțurile României.

Chiar dacă pandemia de coronavirus a afectat tot mai mulți artiști și i-au obligt să-și scadă considerabil onorariurile, Laura Lavric consideră că nu poți să ceri mai puțini bani, mai ales când muzica este una de calitate. Așadar, cântăreața  încasează nu mai puțin de 3000 de euro pentru un recital de două ore la nunți și botezuri, unde cântă alături de fiul ei.

„Nu pot să scad la bani, căci tot atâta muncesc, ca-n alți ani. Oi fi scumpă, dar cine mă vrea să deschidă punga! Merg cu fiul meu, cânt câte două ore, și luăm 3.000 de euro.”, a declarat interpreta de muzică populară Laura Lavric, pentru impact.ro.

 

 

Cum se menține Laura Lavric veșnic tănără

 

La 75 de ani, Laura Lavric este într-o formă de zile mari. Artista a recunoscut că are mare grijă de felul în care arată, motiv pentru care frecventează destul de des saloanele de înfrumusețare.

„Să știți că nu mă duc la cosmetică, merg doar la coafor, ca să-mi vopsesc părul, genele și sprâncenele. Nu mă fardez ziua, mă dau doar cu puțin ruj.

Și nu folosesc vreo cremă de firmă mare, ci mă dau doar cu d-aia, din cutie albastră de tablă, mă învățase o solistă, în turnee, dar eu o mai îmbunătățesc cu vitamina A, uleioasă, de la farmacie.

Scuzați lipsa de modestie, dar nu arăt de 75 de ani, nu mă dau nici pe una de 70! Nici tata nu-și arăta vârsta, avea fața foarte întinsă!”, a declarat Laura Lavric, pentru sursa citată.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel