Câți BANI câștigă Oana Roman din Instagram: A devenit o sursă importantă de venit pentru mine

Data publicării:
Sursa foto Instagram/ Oana Roman
Descriere foto: Sursa foto Instagram/ Oana Roman

Oana Roman a spus adevărul despre câștigurile din mediul online. 

Oana Roman se bucură de o comunitate mare de fani pe rețelele de socializare, acolo unde este foarte activă. Aceasta le dezvăluie fanilor activitățile din viața de zi cu zi, secretele ei pentru slăbit și momente romantice din căsnicia cu Marius Elisei. 


Oana Roman spune că a ajuns să câștige foarte bine din Instagram, chiar dacă are prețuri mai mici decât alte vedete. Aceasta spune că a ajuns să aibă contracte constante, iar asta îi asigură un venit lunar. Fiica lui Petre Roman spune că nu trăiește doar din rețelele de socializare, dar acestea au ajutat-o mult în ultima perioadă. 


„Eu nu lucrez cu nicio agenție, nu am impresar, brandurile care vor să lucreze cu mine îmi scriu pe Instagram și îmi scriu mesaj sau îmi dau mail.Eu nu vreau să am un manager care să îmi dicteze mie ce să fac. Sunt foarte împăcată, am ajuns să câștig foarte bine din Instagram, deși am prețuri mai mici decât alții. Am venituri nu din multe contracte, dar din contracte care au devenit constante. Nu trăiesc doar din Instagram, dar instagramul a devenit o sursă importantă de venit pentru mine”, a spus Oana Roman în podcast-ul„Fără filtre”.


Oana Roman, secretul unui corp de invidiat. Vedeta a slăbit 20 de kilograme


Oana Roman s-a luptat ani la rând cu kilogramele în plus, iar acum este foarte mândră de felul cum arată. Vedeta spune că respectă cu strictețe programul pe care și l-a creat în ultimii ani, iar asta o ajută să se mențină. 


„Eu țin postul intermitent cu 16 ore. Sunt zile în care ajung și la 20 fără să îmi dau seama. În cele 8 sau 6 ore în care poți să mănânci, ai voie să mănânci orice, dar nu oricât. Eu în aceste 16 ore beau cafea, apă și ceai, un ceai care mă ajută să nu-mi fie foame și să am energie și mi se potrivește foarte bine. Fac cure de 3 luni cu acest ceai și apoi pauză. Cam asta e”, a mai spus vedeta.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel