Câți bani au câștigat Brigitte și Florin Pastramă din afacerea cu măști contrafăcute. Cei doi riscă să ajungă la pușcărie

Data publicării:
Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram
Descriere foto: Brigitte și Florin Pastramă, sursa instagram

Brigitte și Florin Pastramă riscă să ajungă după gratii pentru vânzarea măștilor contrafăcute.  Abia acum s-a aflat care a fost profitul câștigat de cei doi din această afacere.

Anul trecut, Brigitte și Florin Pastramă și-au deschis o afacere cu măști de protecție cu însemnele unor branduri renumite. Soții au fost plasați sub control judiciar pentru 60 de zile și și-au recunoscut fapta, precizând că nu știau că  reprezintă o ilegalitate.

Profitul afacerii nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor, iar acum cei doi soți trebuie să plătească o amendă care este de două ori mai mare decât banii câștigați.

Potrivit wowbiz.ro, firma care comercializa măștile, a avut în 2020 o cifră de afaceri de 374.730 lei, la jumătatea celei din anul precedent. Profitul a fost și el la jumătate, adică 85.202 lei (17.000 de euro) iar datoriile firmei au ajuns la peste un milion de lei. Conform datelor de la Ministerul Finanțelor, firma avea de recuperat creanțe de 423.049 lei și mai avea în conturi doar 8.937 lei, la data bilanțului anual.

Brigitte și Florin Pastramă au decis să nu mai apară în spațiul public

 

Din cauza problemelor cu care se confruntă în utlima perioadă, Brigitte și Florin Pastramă au decis să nu mai apară în spțiul public o perioadă, până când lucrurile se vor rezolva.

”Am ajuns într-o încercare și am hotărât că nu mai vrem să apărem într-un spațiu public pentru că am atras invidia oamenilor. Iar ca să mergem mai departe pentru că avem rate la casă și la mașini… renunțăm. Am atras multă invidie și ură”, a mai spus Brigitte la Antena Stars.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel