Câți bani a primit Loredana Groza când a pozat goală în revistele pentru adulți. Negocierile au durat câteva luni

Data publicării:
Loredana Groza, sursa instagram
Descriere foto: Loredana Groza, sursa instagram

Loredana Groza a pozat goală într-o revistă pentru adulți, în urmă cu 21 de ani. Mulți s-au întrebat câți bani a încasat artista pentru pictorialul incendiar.

Loredana Groza este una dintre cele mai controversate apariții din showbizul românesc. Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că și-a obișnuit fanii cu ipostazele provocatoare în care se fotografiază. La 51 de ani, artista este posesoarea unui trup aproape perfect. De cele mai multe ori, blondina stârnește imaginația bărbaților, dar și invidia femeilor care visează să aibă un corp ca al ei.

Chir și în urmă cu 21 de ani, artista făcea furori cu felul în care arăta. Mai mult decât atât, fanii s-au bucurat să o vadă pe Loredana Groza într-o revistă pentru adulți, acolo unde a apărut goală. Vedeta a încasat o sumă frumoasă de bani în urma pictorialului incendiar.

Invitat în cadrul podcastului lui Codin Maticiuc, Dan Capatos a dat-o de gol pe Loredana Groza și a spus pentru câți bani a renunțat la haine. Negocierile pentru apariția vedetei în Playboy au durat 6 luni.

„Plaja era de la 1.000 la 30.000 în funcție de notorietate. Eu am fost la Playboy între anii 2000 și 2004. (…) Cel mai mult luase Loredana, până atunci, 13.000', a povestit Dan Capatos în cadrul podcastului. Revista cu Loredana Groza pe copertă s-a vândut în 143.500 de exemplare.

 

Ședința foto a avut loc la doi ani după ce Loredana Groza născuse.

„După ce născusem am primit această propunere și, ținând cont că încă există prejudecăți în lume și în România, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd', a povestit, la vremea respectivă, despre această experiență Loredana Groza.

„Nu regret. Nu știu dacă aș mai face-o din nou, deocamdată am alta treabă de făcut. Am mai primit propuneri de genul ăsta, indecente, dar cred că momentul ăla a fost important pentru mine, ca femeie. De ce zic asta?

După ce născusem am primit aceasta propunere și, ținând cont că încă mai există prejudecăți în lume și în Romania, a fost un fel de manifest al meu pentru toți cei care gândesc retrograd și pentru femeile care aveau nevoie de o confirmare, conform căreia viața nu se încheie acolo, ci abia începe la 30 de ani‘, spunea Loredana acum ceva timp, relatează VIVA.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel