Câți bani a făcut Dan Bălan din muzică. Suma este colosală

Data publicării:
Dan Bălan, sursa instagram
Descriere foto: Dan Bălan, sursa instagram

Dan Bălan a dezvăluit averea impresionantă pe care a reușit să o strângă de-a lungul anilor.

Dan Bălan este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. Cântărețul a devenit cunscut după ce a activat în cadrul trupei O-ZONE. Deși trupa s-a destrămat, artistul nu a renunțat la muzică, ajungând astfel în cele mai înalte topuri muzicale. Cu toate astea, banii au început să îi intre în conturi încă de la începutul carierei muzicale.

„Am câștigat peste 10 milioane de euro, iar banii continuă să intre în conturi. Piesele mele și acum sunt folosite în diferite filme, show-uri televizate, reclame, iar asta înseamnă bani”, a mărturisit Dan Bălan, scrie Wowbiz.

 

Dan Bălan a continuat să cânte solo, strângând tot mai mulți bani. Artistul a recunoscut că a investit foarte mult în imagine lui și în videoclipuri.  Chiar el a mărturisit că unul dintre videoclipurile sale, ”Joanna”, a costat enorm, mai ales că a fost făcut la Hollywood:

 “Joanna a costat foarte mult. 250 de mii de dolari, prea mult, dar a fost făcut la Hollywood. Joanna nu m-am așteptat sa fie atât de scump, m-am gândit să fie mai ieftin, pentru că la început trebuia să fie filmat într-un magazin, apoi s-a schimbat la o casă, toate păpușile acelea costă. S-a adunat la buget, dar pe urmă nu am mai putut să dau înapoi. Dacă vrei să faci ceva la un nivel internațional, atât costă clipurile. Dacă ajungi la un anumit nivel, trebuie să-l menții. Asta costă și necesită investiții financiare”., a mai spus Dan Bălan pentru sursa citată.

 

Cu ce se ocupă Dan Bălan în prezent

 

Dan Bălan continuă să lanseze piese noi și se află deja pe lista celor mai ascultați artiști din Rusia și Ucraina.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel