Câți bani a căștigat Sorin Bontea din Asia Express. Dezvăluirile juratului de la Chefi la Cuțite: ”Nu am luat decât…”

Data publicării:
Sorin Bontea, sursa foto Instagram
Descriere foto: Sorin Bontea, sursa foto Instagram

Sorin Bontea, juratul de la Chefi la cuțite a dezvăluit câți bani a încasat după participarea la Asia Express.

Sorin Bontea este unul dintre cei mai apreciați chefi bucătari, dar și jurat în emisiunea culinară, Chefi la cuțite. Datorită umorului său, dar și a felului de a fi, acesta a ajuns să fie plăcut de sute de fani. În urmă cu un an, Sorin Bontea a decis să participe și la emisiunea Asia Express, alături de Răzvan Fodor, unde a ieșit și câștigător.

Sorin Bontea și Răzvan Fodor au trecut prin multe momente în cadrul emisiunii Asia Express, însă au reușit să treacă cu brio toate probele. Una dintre cele mai grele a fost degustarea de insecte.

Recent, în cadrul celui de-al 9-lea sezon Chefi la cuțite, chef Cătalin Petrescu, care este specialist în bucătăria japoneză. a ales să pregătească un preparat cu greieri, gândaci, lăcuste, și alte insecte. Pe lângă acest preparat, jurații au avut parte și de ouă putrezite. După degustarea acestui preparat, chef Sorin Bontea și a amintit de vremurile trăite la Asia Express.

”Îmi vine așa o leșinătură! Eu mâncam și plângeam, mă. Îmi curgeau lacrimile, atât de rău era! Eu lângă ăla mâncam ceapă”, a fost reacția lui Cătălin Scărlătescu, după ce a gustat din ou.

În urma degustării preparatului, Sorin Bontea a dezvăluit cu câți bani a rămas după căștigarea sezonului 3, Asia Express. Acesta a mărturisit că premiul în valoare de 30.000 de euro a fost împărțit cu Răzvan Fodor.

”Nu am luat decât 15.000 de euro, 15.000 de euro i-a luat Fodor”,  a spsu Sorin Bontea.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel