Câți bani a câștigat Florin Ristei în urma melodiei "Dana", care l-a făcut celebru. Nimeni nu se aștepta la asta

Data publicării:
Florin Ristei, instagram
Descriere foto: Florin Ristei, instagram

Florin Ristei a dezvăluit câți bani a încasat în urma melodiei care l-a făcut celebru.

Florin Ristei, puştiul simpatic care făcea furori prin 2000 cu refrenul “Ea este Dana/Colega mea/Şi vreau diseară să mă plimb cu ea”,  provine din Galaţi, unde a urmat Şcoala generală nr. 10. Pe atunci era doar un băiat de 13 ani, solist vocal în trupa AMICI și s-a propulsat în lumea muzicii cu melodia „Dana”, care a intrat în topurile muzicale. 

Anii au trecut, Ristei a ajuns solist-vocal-instrumental la ”Marfar”. S-a prezentat la ”X Factor”, lumea și-a adus aminte de ”Dana”, dar Florin se maturizase mult. Așa că a cucerit acel sezon. A pornit la drum cu proiectul ”FreeStay”, moment în care a căutat personajul principal al acțiunii. Astfel, Florin Ristei a devenit unul dintre cei mai apreciați artiști din România.

Invitat în cadrul unui podcast, Florin Ristei a recunoscut că nu a primit nicio remunerație pentru piesa care l-a făcut celebru. 

,,Piesa a rupt! Dar nu am văzut niciun ban la cântecul ăla. Atunci eram în anii 2000 și îți dai seama că mama, săraca, habar nu avea cu contracte, eu aveam 12 ani, veniți de la Galați. Maică-mea a semnat, cum era la vremea aia, cu casa de discuri, la Roton Music. Pentru mine a fost ceva măreț atunci, cu trupa, am câștigat cu piesa Dana ce se dădea atunci, disc de aur (…). Eu nu am luat nimic pe vânzări. Eu luam bani doar pe ce cântam la un concert”, a precizat artistul la podcast.

Florin Ristei și Noemi Hedman s-au logodit

 

 

Florin Ristei și-a luat prin surprindere fanii, după ce a anunțat că el și Noemi Hedman s-au logodit. Artistul a făcut dezvăluirea în timpul unui podcast. Potrivit acestuia, marele eveniment a avut loc în luna decembrie a anului trecut, dar au preferat să țină totul secret. 

”M-am logodit, n-am zis-o nimănui. M-am logodit pe 30 decembrie anul trecut”, a anunțat Florin Ristei în cadrul podcastului



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel