Cățel cu două cozi și șase picioare. ”Este un miracol” FOTO

Data actualizării: | Data publicării:
Foto: Facebook / Skippers Journey
Descriere foto: Foto: Facebook / Skippers Journey

Un cățel din Oklahoma s-a născut cu două cozi și șase picioare. Acesta este sănătos și se comportă ca un câine normal. 

Un cățel s-a născut în Oklahoma cu două cozi și șase picioare. „Este un miracol numit Skipper. La propriu”, a scris Neel Veterinary Hospital pe Facebook.

Skipper nu numai că s-a născut în timpul unui ger cumplit, dar are și două cozi și șase picioare.

„Este un miracol numit Skipper. La propriu”, a scris Neel Veterinary Hospital pe Facebook.

Malformații congenitale

Veterinarii susțin că Skipper s-a născut cu mai multe malformații congenitale, ceea ce a dus la o singură cavitate a capului și a pieptului, dar și la două regiuni pelvine, două căi urinare inferioare, două sisteme de reproducere, două cozi și șase picioare, scrie CBS News.

Este posibil ca Skipper să fi avut un geamăn care nu a reușit să se separe în timp ce era în uter. Veterinarii bănuiesc că Skipper are și spina bifida și e posibil să aibă nevoie de terapie și asistență pe măsură ce crește.

Skipper este un adevărat „miracol” deoarece nici o cercetare publicată nu indică faptul că vreun alt cățel cu combinație similară de malformații congenitale să fi supraviețuit nașterii.

Cățelul se comportă normal 

Cu toate acestea Skipper se manifestă normal: „Organele par a fi într-o formă excelentă, își face nevoile, este foarte puternică. Crește corespunzător până acum. Toate picioarele ei se mișcă și răspund la stimul la fel ca un cățeluș normal".

Potrivit unei pagini de Facebook numită „Skipper's Journey”, Skipper „se descurcă excelent”. Ea s-a născut alături de alți opt pui și niciunul dintre ceilalți nu pare să aibă anomalii.

Skipper s-a născut pe 16 februarie în Chickasha, Oklahoma, a doua zi după ce Oklahoma a trecut prin temperaturi atât de scăzute cum nu fuseseră în mai mult de un secol, potrivit DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel