Câte sarmale mănâncă Adela Popescu la fiecare masă. Nimeni nu se aștepta la asta: „Îmi e rușine”

Data publicării:
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Adela Popescu, sursa foto Instagram

Când vine vorba de preparatele de Crăciun, Adela Popescu nu se poate abține. Vedeta a dezvăluit câte sarmale mânâncă la o singură masă.

Sărbătorile se apropie cu pași repezi, iar românii pregătesc de zor preparatele festive tradiționale. Printre aceștia se numără și vedetele noastre, care așteaptă cu nerăbdare să guste din toate preparatele de pe masa de Crăciun. Și Adela Popescu se pregătește intens de sărbători.

 Vedeta a fost surprinsă în momentul în care a aflat că Ileana Badiu, invitată la Vorbește lumea, se mulțumește doar cu 2-3 sarmale la o masă. Aceasta a punctat că încearcă să renunțe și la pâine atunci când vine vorba de aceste preparate.

„De Crăciun mănânc 2-3 sarmale maxim, fără smântănă și încerc și fără pâine. Nu îmi reușește mereu.”, a spus Ileana Badiu la Vorbește lumea.

 

Spre deosebire de Ileana Badiu, Adela Popescu a recunoscut că este o gurmandă desăvârșită și că nu se poate opri la 2-3 sarmale. Vedeta  a mărturisit că își pune în farfurie în jur de 6-7 sarmale. Cu toate astea, nu putem să omitem faptul că Adela Popescu stârnește invidia doamnelor și domnișoarelor cu felul în care arată.

Eu mănânc vreo 6-7 sarmale la o masă. O rog pe mama, încep cu 5, că îmi e rușine. Și tot iau din castronul de pe masă.”, a zis Adela Popescu.

 

 

Adela Popescu a împodibit bradul de Crăciun

 

Adela Popescu este foarte activă pe rețelele de socializare. Recent, vedeta le-a mărturisit fanilor că a împodobit bradul de Crăciun alături de copilași. Tototdată, aceasta a împărtășit și câteva fotografii emoționante.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel