Câte kilograme are Gina Pistol. Vedeta vrea să scape urgent de kilogramele în plus

Data publicării:

Gina Pistol este pregătită să scape de kilogramele în plus. Vedeta a avut în sarcină aproape 80 de kilograme.

Gina Pistol radiază de fericire de când a adus-o pe lume pe micuța Josephine. Pe parcursul sarcinii, vedeta ajunsese să cântărească 80 de kilograme. La scurt timp după ce a născut, proaspăta mămică s-a și pus pe slăbit, iar acum a ajuns la 63 de kilograme., intrând din nou în mărimea S. Cu toate astea, prezentatoarea TV nu are de gând să se oprească aici și vrea să revină la formele de altădată și să se tonifieze.

“Rămâne secretul nostru: ajunsesem la aproape 80 de kg”, a mărturisit îndrăgita blondină.

Gina Pistol a adăugat atunci și că, deși trecuseră doar 5 săptămâni și jumătate de la naștere, ea are aproape 65 de kilograme:

“Dar rămâne între noi, da?!”, a mai adăugat Gina Pistol zâmbind.

 

În urmă cu ceva timp, Gina Pistol a declarat că nu are voie să face prea multă mișcare, deoarece a făcut operație de cezariană.

„Au trecut două săptămâni de când am născut. Am purtat lenjerie modelatoare încă din ziua a patra. Face minuni. Am trecut de la mărimea M la S (ziua port și colanți compresivi post-partum)”, a scris prezentatoarea tv pe rețelele de socializare.

 

La ce metodă a apelat Gina Pistol pentru a slăbi

 

Gina Pistol a postat recent pe InstaStory o fotografie de pe vremea când avea un abdoment tonifiat și i-a dat tag antrenoarei de fitness Carmen Fit.

 

“Carmen, în cât timp crezi că mă faci așa? Acum am 63 de kg”, este mesajul Ginei la care a primit repede și răspuns.
“În 10/12 saptamani”, i-a transmis Carmen Fit.

“Batem palma?”, este reacția Ginei Pistol. 

 

Gina Pistol, declarații despre al doilea copil

 

Gina Pistol, în vârstă de 41 de ani, a devenit mamă, pentru prima dată, în urmă cu 9 luni. Micuța Josephine a fost un copil extrem de dorit. Deși vedeta îți dorea cu ardoare să devină mamă, din cauza unor probleme de sănătate, sarcina nu a venit așa se ușor pentru ea. 

Acum, la 9 luni de la prima naștere, vedeta a vorbit despre ideea de a mai avea un copil. Deși și-ar dori, ea spune că i-ar forța mâna lui Dumnezeu, având în vedere că pe fiica ei o consideră un miracol. 


„Când nu ai copil, toată lumea te întreabă când faci un copil. «Eh, când un copil?» După ce faci un copil, nici nu a prins bine… «și al doilea copil când?». Stai să-mi revin după primul copil. Lasă-mă puțin. Nu știu… al doilea copil când o vrea Bunuțul, pentru că se știe foarte bine povestea noastră și cred că îi forțăm puțin mâna lui Dumnezeu cu al doilea copil. Să ne bucurăm de micuță”, a declarat Gina Pistol pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel