Câte kilograme a luat Gabriela Prisăcariu în timpul sarcinii. Vedeta mai are foarte puțin timp până va naște

Data publicării:

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil vor deveni în curând părinți de băiețel. Cei doi sunt cu sufletul la gură pentru marele eveniment.

Gabriela Prisăcariu se putea lăuda cu o siluetă de invidiat înainte de a rămâne însărcinată. Chiar dacă silueta ei nu a fost atât de afectată în timpul sarcinii, vedeta recunoaște că a luat câteva kilograme bune în sarcină. 


A mai rămas foarte puțin timp până când cei doi își vor strânge la piept bebelușul. Emoțiile sunt mari, dar așteaptă cu sufletul la gură marele eveniment. Gabriela Prisăcariu a fost la control și le-a dezvăluit fanilor câte kilograme a luat în timpul sarcinii. 


„Fericită și cu 20 de kilograme în plus”, a scris vedeta pe rețelele de socializare, în dreptul unei fotografii în care le arată fanilor burtica de gravidă. 

 


Gabriela a spus în repetate rânduri că medicul o ceartă deoarece a luat prea mult în greutate, dar ea nu s-a abținut de la nimic. 


„Și pentru că iar am fost certată de domnul doctor că m-am cam îngrășat…toată lumea zice că nu m-am îngrășat, m-am gândit să trec la dietă, așa că am venit la mama și i-am spus să facă niște gogoși. Sper să nu vadă domnul doctor”, a mai dezvăluit vedeta, în urmă cu ceva timp. 


Gabriela le-a spus fanilor greutatea pe care o va avea fiul ei la naștere. Tot într-o postare pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu burtica aceasta a scris: „3 kg 500 de bebeluș”

 

 

Soția lui Dani Oțil a fost „avertizată” în repetate rânduri de către alte mămici că după venirea pe lume a micuțului nu va mai avea atât de mult timp pentru ea. Gabriela a acceptat provocarea mămicilor din mediul online pentru a demonstra că rolul de mamă nu o va împiedica să aibă grijă de felul cum arată și cum se simte. 


„Am tot primit mesaje de genul: “sa te vad dupa ce faci un copil daca o sa mai arati asa!” Provocare acceptată!”, a scris Gabriela Prisăcariu pe Instagram, atunci cănd a anunțat că este însărcinată.  



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel