Cătălina Ponor este însărcinată. Primele imagini cu burtica de gravidă: „Am primit cel mai frumos și prețios cadou”

Data publicării:
Sursa foto: Cătălina Ponor, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Cătălina Ponor, instagram

Cătălina Ponor este în culmea fericirii, după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima oară. 

Cătălina Ponor radiază de fericire, după ce a aflat că va deveni mămică pentru prima dată. Anunțul a fost făcut chiar în ziua în care fosta gimnastă a împlinit frumoasa vârstă de 35 de ani. Aceasta a ținut să precizeze că apariția bebelușului în viața sa și a partenerului său este cea mai frumoasă victorie. 

„Mulțumesc din suflet tuturor pentru urări! M-am simțit răsfățată… Sunteți minunați! A fost o zi specială…. De fapt am început anul cu evenimente frumoase în viața mea împreună cu @bogdan_ristea_jianu…#halloffame #cununiacivila…. iar acum am primit cel mai frumos și prețios cadou  Va fi cea mai strălucitoare medalie, a mea…. A noastră!  #baby #love #soonparents #cantwaittomeetyou #myprecious”, a transmis fosta gimnastă.

Cătălina Ponor, prima fotografie cu burtica de gravidă

Fosta gimnastă a împărtășit cu fanii și o fotografie în care apare cu burtica de gravidă, în timp ce soțul său, Bogdan Jianu,  o strângea în brațe. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor)

Cum s-a cunoscut Bogdan Jianu cu Cătălina Ponor

Julia Chelaru și Bogdan Jianu au divorțat, în mare secret, în urmă cu 5 ani, după o relație de 16 ani. Fostul soț al artistei s-a căsătorit cu gimnasta Cătălina Ponor. Cei doi se cunoșteau de ani buni și făceau parte din același cerc de prieteni cu fosta sa soție, Julia, care spune că mereu a simpatizat-o pe fosta gimnastă. Mai mult, cele două erau prietene, iar artista chiar le-a propus să iasă cu toții la cină, pentru a discuta.

„Nu m-am mirat că sunt împreună. O cunoșteam pe Cătălina din aceeași conjunctură, ieșeam împreună, eram prietene, amice. Am un costum de baie primit cadou de la ea! Nu mă mai miră nimic! Când am aflat că sunt împreună i-am invitat la o cafea. Și ea a zis că e ciudat. Nu cred că au avut o relație înainte să divorțăm, poate doar o simpatie”, a declarat Julia, la emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro TV.

Citește și: Cătălina Ponor, dezvăluiri despre momentele grele din carieră: „Mi s-au uscat lacrimile și m-am dus direct în sala de concurs”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel