Cătălina Mustață, lovitură pentru Florin Zamfirescu. "A tras un gard de doi metri, să nu o văd". Cu cine e căsătorită acum actrița: Ciudată, nu înțeleg

Data publicării:
Cătălina Mutață și Florin Zamfirescu, colaj foto/ sursa facebook
Descriere foto: Cătălina Mutață și Florin Zamfirescu, colaj foto/ sursa facebook

Florin Zamfirescu a rupt tăcerea despre Cătălina Mustață, cea de-a treia soție de care a divorțat în urmă cu 10 ani.

Florin Zamfirescu a povestit recent că nu a mai văzut-o de un an și jumătate pe Cătălina Mustață, cea de-a treia lui soție, deși cei doi împart practic același teren și spune că femeia îi poartă și azi ranchiună, deși au trecut 10 ani de la divorț.

Mai mult de atât, spune că aceasta a ridicat un gard de 2 metri, ca să nu-l mai vadă.

"Eu am rămas prieten cu toate nevestele. Cu ultima, care este Cătălina Mustață, cu care stau gard-în-gard, că am avut o grădină mare, de 2.500 mp. Am făcut împreună o casă acolo și ne-am tras un gard și s-a împărțit în jumătate. În jumătatea cealaltă mi-am făcut și eu o casă. Acolo îmi convenea, erau foarte mulți veniți după mine. E un mic cartier al artiștilor, acolo. Dar eu am fost primul, le-am și zis: o să vedeți că se va numi strada "Florin Zamfirescu"

Ea a tras un gard mare, de doi metri, între noi, să nu ne vedem. E adevărat, eu nu o văd! Ultima dată am văzut-o acum un an și jumătate! Nu știu când intră...", a spus Florin Zamfirescu, la Metropola TV.

"Am suferit. Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur"

”Am suferit... Nu mă așteptam ca la 62 de ani să rămân singur. Ei i s-a năzărit... nu vreau să intru în amănunte penibile... dar adevărul e următorul: ei i s-a năzărit că eu nu o ajut destul să se remarce în meseria noastră. Deși, dacă suntem cintiți, după ce n-am mai fost împreună, ea a dispărut de tot! 

Ea îmi spunea: "nu mă ajuți destul, nu joc la teatru destul"... I-am reproșat o dată: "să știi, că dacă lucrezi cu un regizor și îmi spui mie acasă cât de nesuferit îți este regizorul ăla, tu poți să-i spui lui că îl iubești, că îl admiri, el simte și nu te va mai distribui niciodată. Iar dacă faci așa cu toți cu care lucrezi, o să rămâi singură".

Ea este un om ranchiunos, un om care vrea să devină... Și i-am spus: să știi că e diferență între "să devii" și "să parvii". Trebuie să muncești, să rabzi, să suporți...", a completat actorul.

Cătălina Mustață, căsătorită cu fostul ei diriginte. "Nu înțeleg noua ei căsnicie"

Actorul a mai povestit că l-a cunsocut pe noul soț al Cătălinei Mustață însă spune că nu înțelege această căsnicie, pentru că el trăiește în SUA iar ea în România.

"Noi nu vorbim... Eu o salut dacă ne vedem, ea nu răspunde. Eu nu știu ce rău i-am făcut fetei ăsteia. Acum m-am liniștit, au trecut 10 ani. Ea s-a recăsătorit acum cu fostul ei diriginte. Ea, probabil că vrea neapărat unul mai puternic ca ea, un profesor. Că și eu eram... Dar e o căsnicie ciudată, pentru că el e în America, predă acolo... E un bărbat normal, l-am cunoscut. E mai în vârstă ca ea. E o căsnicie de vacanță, eu nu știu când se văd. Poate că e mai plăcut, te lasă în pace, căsniciile astea rezistă sigur", a mai spus Florin Zamfirescu, potrivit DC NEWS.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel