Cătălin Zmărăndescu, dezvăluiri picante de la Survivor: Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui...

Data actualizării: | Data publicării:
Captură video Youtube/ Cătălin Măruță
Descriere foto: Captură video Youtube/ Cătălin Măruță

Cătălin Zmărăndescu a făcut publice mai multe informații neștiute, din cadrul emisiunii Survivor.

Cătălin Zmărăndescu a fost ultimul faimos eliminat, înainte de marea unificare a echipelor. Invitat recent în emisiune "La Măruță," de pe ProTV, acesta a făcut mai multe dezvăluiri, care au uimit publicul. Printre cele mai picante informații a fost faptul că luptătorul ar fi primit avansuri, din partea unui concurent.

“Singurele avansuri, recunosc, au venit din partea lui Emil Rengle. A început așa: "Zmără, ce bine arăți de când ai slăbit". Atunci nu am băgat de seamă. A doua zi: "Mamă, deci mă uit la tine cum te speli, dimineața, cum arăți". Și i-am zis: "Emil, încetează frate."

După, Laura îmi zice: "Băi Zmără, chiar arăți cool". Și Emil îi zice: "Păi nu ți-am zis Laura, uite cum arată"... Emil e un tip care nu știi dacă glumește sau vorbește serios. Dar eu am luat-o ca o glumă și am mers mai departe.”, a spus Cătălin Zmărăndescu, în emisiunea "La Măruță".

Ce idilă s-a format la Survivor

Fostul concurent a fost întrebat de prezentatorul emisiunii, dacă s-a înfiripat și o poveste de dragoste, între anumiți concurenți. Cătălin Zmărăndescu nu a ezitat nicio clipă și a zis tot ce a auzit în tabără.

"Marian are un somn foarte ciudat, că geme foarte tare în somn. Acum ce-o visa el, el știe. Eu ce pot să-i fac? Am văzut că geme lângă Elena acolo.. eu știu ce-o face? Ce era să fac? Să mă bag între ei?", a continuat el.

Fiul lui Cătălin Zmărăndescu, atac dur la adresa tatălui său

"Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el! Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo. Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate.", a spus Mihai Smărăndescu, potrivit viva.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel