Cătălin Zmărăndescu, despre înfrângerile de la Survivor: A fost groaznic, prima dată în viață când am pierdut atât de des

Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Cătălin Zmărăndescu, Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Cătălin Zmărăndescu, Instagram

Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre competiția Survivor, în exclusivitate pentru Spectacola.

Cătălin Zmărăndescu a fost unul dintre cele mai controversate personaje de la Survivor. Deși a avut mai multe conflicte, de-a lungul competiției și și-a dorit, în repetate rânduri să fie eliminat, din cauza înfrângerilor suferite de echipa sa, luptătorul spune că ar mai fi rămas în competiție. Ce a însemnat competiția Survivor pentru el, dar și ce îi lipsește din junglă ne-a spus chiar Cătălin Zmărăndescu, într-un interviu în exclusivitate pentru Spectacola.

"Acasă... e cel mai bine ! Dar nu era nevoie să plec în Survivor pentru a ști asta. Încă de la momentul în care am decis să accept provocarea acestui show, am știut că cel mai greu îmi va fi să-i știu departe pe iubiții mei copii și pe soția mea. Cele peste 2 luni petrecute în Republica Dominicană mi-au confirmat că niciun loc nu poate suplini liniștea și dragostea pe care le simt acasă. ", a declarat Cătălin Zmărăndescu pentru Spectacola.

Ce îi lipsește sportivului din junglă

"Singurul lucru care îmi lipsește este acel fior al probelor, momentul în care auzeam fluierul de start și uitam cât mi-e de foame sau cât de puțin am dormit. Când dădeam totul pe traseu pentru a aduce punctul și a câștiga o probă, fie ea de recompensă sau imunitate.", a mai spus el.

Cătălin Zmărăndescu și-a dorit de la multe ori să părăsească competiția

Deși a fost dezamăgit de momentul eliminării, acesta și-a exprimat de mai multe ori dorința de a pleca acasă, de-a lungul competiției. Totul din cauza înfrângerilor suferite de tabăra Faimoșilor.

"Aș vrea să fim atenți la momentele în care spuneam că vreau să părăsesc competiția, acestea aveau legătură cu acele clipe în care simțeam că ai mei colegi nu trăgeau cu tot sufletul, în care mă durea să văd câte probe pierdem și auzeam bucuria Războinicilor. Eu nu sunt genul de persoană care să accepte violența, verbală sau fizică, tot ceea ce vedeați la mine erau reacții de tristețe, de frustrare că nu reușeam să învingem.

A fost groaznic, sincer. Sunt extrem de competitiv, sunt genul de sportiv care a luptat toată viața să fie cât mai sus. Chiar și acum, în ceea ce fac la sala mea, muncesc alături de grupele de copii pentru a-i vedea pe cele mai înalte trepte la competiții. A fost prima dată în viață când am pierdut atât de des, dar îmi dau seama că era o lecție pe care trebuia să o învăț și o experiență care m-a făcut să fiu mai calm, mai liniștit în viață.", ne-a mai spus acesta.

Faimosul a fost dezamăgit de eliminare

"Da, am fost dezamăgit, însă cu un ochi am zâmbit pentru că știam că asta însemna că eram cu un pas pe drumul către familia mea, de care îmi era atât de dor. ", a mai spus acesta.

"Cred că vreau să mă mențin la această greutate"

Chiar dacă este unul dintre concurenții care au slăbit cel mai mult, acesta spune că și-ar dori să rămână la această greutate.

"Daaaa, am slăbit aproape 30 de kilograme. Când am ajuns în camera de hotel și am realizat că nu mai am haine care să mă cuprindă, am avut un șoc. Dar știți ce înseamnă asta? Că am trăit la maximum experiența Survivor România! 

Am început să-mi revin în ideea în care am mâncat tot ce am avut chef și, de obicei, în cantități foarte mari (râde). Dar nu regret. Că soția mea gătește foarte bine. Nu m-am îngrășat prea mult și sincer cred că vreau să mă mențin la această greutate.", a mai dezvăluit el.

Cătălin Zmărăndescu ar accepta din nou provocarea Survivor

"A însemnat o provocare, o șansă de a arăta că nu vârsta contează, ci puterea psihică și fizică de a depăși orice problemă și orice lipsă. Deși mi-a fost greu fără familie și abia așteptam să-i strâng în brațe, nu zic niciodată... niciodată! Cine știe ce mă mai așteaptă?"



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel