Cătălin Scărlătescu renunță la statutul de burlac. Juratul de la „Chefi la cuțite” iubește cu mare foc

Data actualizării: | Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, sura foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, sura foto Instagram

Bat clopotele de nuntă pentru Cătălin Scărlătescu? Juratul a fost dat de gol chiar de sora lui. 

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la „Chefi la cuțite” nu s-a așezat încă la casa lui, deși nu puține au fost femeile care au încercat să-l ducă în fața altarului.


În vâsrtă de 48 de ani, Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din showbiz și până acum nu a dat semne că grăbește să se însoare. 


Dar iată că soarele a răsărit și pe strada juratului. A găsit oare Cătălin Scărlătescu femeia care îl va duce în fața altarului? Sora lui a fost cea care l-a dat de gol. 


„Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu. Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (n.r. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a declar sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars.


Ce caută Cătălin Scărlătescu la femeia de lângă el?


„Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, în urmă cu ceva vreme. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel