Cătălin Scărlătescu, motivul pentru care nu s-a căsătorit niciodată: „Nu sunt gelos. N-am fost niciodată”

Data publicării:
Cătălin Scărlătescu, sura foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu, sura foto Instagram

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai râvniți burlaci din România. De ce nu a ajuns în fața altarului juratul de la „Chefi la cuțite”? 

Cătălin Scărlătescu este un bărbat foarte discret atunci când vine vorba de viața lui amoroasă. Chiar dacă nu s-a căsătorit până la această vârstă, juratul de la „Chefi la cuțite” nici nu s-a afișat cu vreo domnișoară de-a lungul timpului. Acesta vrea să își țină relațiile departe de lumina reflectoarelor, iar fanii se întreabă dacă acesta se va căsători vreodată. 


„Există o categorie de domnişoare extraordinar de drăguţe, care se uită, o categorie de domnişoare extraordinar-fantastic de drăguţe care nu se uită. Mie îmi plac alea fantastic de deştepte. (...) Sunt într-o relaţie foarte serioasă cu Cătălin Scărlătescu de aproape 50 de ani. Nu mă pot lăuda că sunt foarte mult timp singur. 


Eu am o relaţie foarte, foarte deschisă cu mai multe persoane. Suntem prieteni aşa. Nu ne călcăm pe picioare, nu ne deranjăm, nu ne invadăm spaţiul. Nu sunt gelos. Sper ca la bătrâneţe să nu o iau aşa”, a spus Cătălin Scărlătescu pentru Antena Stars. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel