Cătălin Scărlătescu, despre participarea America Express alături de iubita sa: „Să vedem ce-o să iasă”

Data publicării:
Captură video Youtube/ iUmor/ Instagram
Descriere foto: Captură video Youtube/ iUmor/ Instagram

Cătălin Scărlătescu și actrița Doina Teodoru, partenera lui, vor participa la America Express.

Cătălin Scărlătescu este într-o relație cu Doina Teodoru de vara trecută, deși nu au făcut publice prea multe lucruri din intimitatea lor până acum. Toată povestea de dragoste a început la mare și, chiar dacă celebrul chef a observat-o pe cea care urma să îi devină iubită, acesta nu a avut însă curajul să își exprime sentimentele. Câștigătoarea iUmor a fost cea care a făcut primul pas, după care Cătălin Scărlătescu a început și el să prindă curaj.

Acum, cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc și sunt hotărâți să plece împreună într-o mare aventură. Mai exact, cei doi au acceptat provocarea show-ului „America Express”.

Cătălin Scărlătescu, despre plecarea la „America Express” alături de iubita lui, Doina Teodoru

Chef Cătălin Scărlătescu a avut și o primă reacție, după ce s-au anunțat participanții la „America Express”. Bucătarul a ținut să facă și o glumă legată de participarea prietenului său, Sorin Bontea, la Asia Express.

„De când l-am văzut pe Sorin Bontea în costum de flamingo, mi-am dat seama că experiența Asia Express România se întâmplă o singură dată în viață!”, a scris chef-ul în mediul online.

„Îmi place show-ul ăsta mult de tot! În Asia am fost de multe ori, am văzut-o aproape pe toată, dar vreau să descopăr America din postura asta. Doina Teodoru spune despre noi că ea e genul rucsac, iar eu sunt genul troler. Să vedem ce-o să iasă din combinația asta! Venim!”, a adăugat Cătălin Scărlătescu, vorbind puțin și despre relația lui cu actrița.

Ce îl leagă pe Cătălin Scărlătescu de iubita lui

Chiar dacă provin din două lumi diferite, bucătarul spune că există totuși câteva elemente pe care el și iubita lui le au în comun. Printre ele se numără marea, care îi leagă extrem de mult.

"Ne leagă marea pentru că acolo ne-am cunoscut, bărcile, plimbările, mâncarea și petrecerile, cam tot. Ea muncește mult, eu la fel. Venim din două lumi diferite, dar se amestecă la un moment dat. Ea e pe scenă, eu sunt pe o altă scenă , bucătăria asta tot o scenă e, mi-am făcut o scenă unde să mă joc și eu.", a spus Cătălin Scărlătescu pentru Viva.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel