Cătălin Scărlătescu, cadou inedit pentru fetița Ginei Pistol: „Vine aia mică acum a Ginei”

Data publicării:
Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol, sura foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Scărlătescu și Gina Pistol, sura foto Instagram

Gina Pistol se bucură de cele mai frumoase momente, mai ales că a rămas foarte puțin timp până când își va putea strânge la piept fetița. 

Gina Pistol și Smiley vor deveni în curând părinți de fetiță. Cei doi sunt foarte entuziasmați, dar și foarte emoționați pentru perioada care urmează, mai ales că a rămas foarte puțin timp până la marea întâlnire. 


Toți prietenii apropiați sunt foarte încântați de venirea pe lume a fetiței și deja se gândesc la ce cadouri să îi ofere micuței prințese. Fetița Ginei Pistol este foarte așteptată și toată lumea vorbește despre venirea pe lume a bebelușei. 


Gina Pistol a fost emoționată până la lacrimi de Cătălin Scărlătescu care i-a pregătit un cadou micuței. Juratul de la „Chefi la cuțite” s-a apucat de făcut gogoși pentru bebelușa Ginei și a postat tot procesul pe pagina de Instagram. 


„M-am apucat să fac gogoși umplute cu cremuță că vine aia mică acum a Ginei. Vă iubesc!”, a spus Cătălin Scărlătescu pe pagina sa de Instagram.


Gina Pistol nu s-a putut abține și i-a răspuns lui Cătălin tot printr-un InstaStory. Se pare că ultimele zile au fost foarte grele pentru Ginuța, care suportă cu greu durerile cauzate de sarcină. 


„Păi da nu umple Cătălin gogoși cu cremeuță pentru fiică-mea. Mai ai de umplut, tu umple-le acolo. Simt că mi se pregătește ceva. Aseară mi-a fost foarte greu, n-am dormit deloc, am dureri de articulații și arsuri”, a spus Gina Pistol pe Instagram. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel