Cătălin Scărlătescu a plecat într-o vacanță de vis alături de noua lui iubită. Cum s-a fotografiat celebrul bucătar /FOTO

Data publicării:

Cătălin Scărlătescu și-a ținut viața privată departe de lumina reflectoarelor. Cum s-a fotografiat juratul de la „Chefi la Cuțite” alături de noua lui iubită? 

Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România. Juratul de la „Chefi la Cuțite” a fost mereu discret în ceea ce privește viața amoroasă. Chiar dacă au apărut diverse zvonuri despre relațiie sale intime, acesta a preferat să evite astfel de subiecte controversate. 


Chiar dacă fanii nu sunt obișnuiți să îl vadă pe jurat într-o postură romantică, iată că relația de iubire este dusă deja la un alt nivel. Cătălin Scărlătescu a plecat în vacanță alături de noua iubită și nu a ezitat să le dea de veste și celor care îl urmăresc pe rețelele de socializare. 


Juratul a postat o fotografie înainte de plecarea în vacanță în care își ține noua iubită de mână. Chiar dacă nu le-a dezvăluit urmăritorilor cine este cea care i-a câștigat inima celui mai râvnit burlac din showbiz, fanii speră ca în curând, juratul să le facă cunoștință cu noua lui iubită. 


Sora lui Cătălin Scărlătescu spune că relația juratului este una seriosă și nu l-a mai văzut așa implicat până acum. Celebrul bucătar petrece mult timp cu noua iubită, iar sora lui speră că acesta va ajunge în fața altarului și va avea și copii. 


”Relația este una foarte frumoasă și foarte asumată. Sper să fie cu happy-end. Eu așa sper și mă rog la Dumnezeu (nr. este femeie care-l va duce pe chef la altar). Ei doi stau împreună mai tot timpul, lucru nou pentru el, nu știu pentru ea. De data asta, este ceva foarte serios și special. Nu știam că ies, ei au fost plecați undeva, eu nu am putut să merg. Este fiert, nu mi-a spus nimic despre ceea ce au făcut până acum, de aici mi-am dat seama că e ceva serios, dar cred că o s-o ia în emisiuni și la filmări cu el, peste tot. M-aș bucura enorm (nr. ca cei doi să aibă copii), dar e alegerea fiecăruia. M-aș bucura enorm pentru că un copil este ceva minunat în viața fiecărui om”, a declarat sora lui Cătălin Scărlătescu la Antena Stars, în urmă cu ceva timp. 

 

 

Ce caută Cătălin Scărlătescu la femeia de lângă el?


„Dacă o femeie are creier are tot ce îi trebuie. Nu există o matrice, n-am alergat după avocate, medici. Am avut în viața mea cel putin câteva femei senzaționale, eu sunt nenorocitul și nebunul care nu a știut să le păstreze. Eu n-am avut relații cu femei tâmpite, am avut relații doar cu femei foarte mișto, nu neapărat fizic, ci ca om, care aveau mesaj, erau haioase. Nu erau niște femei întreținute sau de întreținut. Erau foarte independente. (…) Independența trebuie să existe și la bărbați și la copii. Copilul trebuie să fie independent de mic”, a declarat Cătălin Scărlătescu la Antena Stars. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel