Cătălin Rizea, primele declarații după ce Adda a fost diagnosticată cu boala rară: „Facem față de un an și ceva…”

Data publicării:
Adda și Cătălin Rizea, sursa instagram
Descriere foto: Adda și Cătălin Rizea, sursa instagram

În urmă cu câteva zile, Adda a dezvăluit că a fost diagnosticată cu boala Lyme. Din acest motiv, artista a decis să se retragă o perioadă din lumina reflectoarelor. Cătălin Rizea, soțul vedetei, a făcut câteva declarații cu privire la situația prin care trece partenera sa.

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. Săptămâna aceasta, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit.

Acum, medicii au diagnosticat-o  cu Borelioza și Bartonella și trebuie să urmeze un tratament agresiv deoarece inflamația și toxinele i-au ajuns la creier. Aceasta a anunțat pe contul ei de Facebook că se va retrage din spațiul public pentru o perioadă de timp. 

Cătălin Rizea: „Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient „

Soțul artistei a declarat că boala Addei se află într-un stadiu incipient. Aceasta a precizat că este alături de soția sa și o sprijină necondiționat. De asemenea, Cătălin Rizea a ținut să specifice că Adda a făcut public situația sa pentru a atrage atenția asupra unei situații foarte grave, nu pentru a avea anumite beneficii.

Boala Addei se află încă într-un stadiu incipient. Iată un motiv pentru a rămâne optimiști, și Adda, și eu, și ceilalți membri ai familiei noastre. Facem față de un an și ceva. Vom face și pe mai departe, fără nicio îndoială. Iar eu, soțul ei, îi voi sta alături, ca de fiecare dată! Ce vă așteptați să vă spun?! Adda a spus ce avea de spus. Iar dacă a postat pe paginile sale de socializare mesaje legate de situația cu care se luptă nu a făcut-o în niciun caz pentru a-și spori notorietatea, cum poate mai crede unul sau altul, ci pentru a atrage atenția asupra unei situații cu care se mai pot confrunta și alți semeni de-ai noștri!”, a declarat Cătălin Rizea pentru impact.ro.

ADDA va scrie o carte, după diagnosticul greşit

Adda a anunţat că va scrie o carte despre diagnosticul greşit primit de la medici şi despre problemele prin care a trecut.

"Am trăit o minciună. Un an şi jumătate. M-am tratat greşit dar nu în totalitate. Am simţit mereu că e ceva rău în interiorul meu, care a preluat controlul. Corpul e deştept. La fel şi sufletul. Ele ne dau semnale până înţelegem. M-a salvat stilul de viaţă sănătos. Am reuşit să îmi întăresc imunitatea şi să fac o parte din treabă. Acum, e nevoie de medicamente puternice. O să vă povestesc, în carte, de ce nu m-am oprit din analize. Un an şi jumătate am lucrat la un puzzle ce părea că nu are nici o rezolvare. Aveam toate piesele împrăştiate chiar în faţa mea şi am ales să mă las ghidată de cadrele medicale. Le-am permis să gândească în locul meu, crezând că sunt total depăşită de situaţie. Realitatea era alta. Acum înţeleg. Acum ştiu că ceea ce am simţit şi ceea ce am văzut era real. Am ales să-mi alung intuiţia, să reprim toate mesajele pe care mi le trimitea universul şi să mă încred într-un palpabil fals susţinut cu atâta tărie de cei care, în faţa mea, îşi spuneau genii. Nu am înţeles de ce vocea mea interioară insista mereu să scriu.

Borelia şi bartonella îţi afectează memoria. Îţi dau acel brain fog (ceaţă mentală). Aveam momente în care nu-mi găseam cuvintele. Uităm lucruri. Scăpăm obiecte din mână. Eu, care am compus piese fără să notez versurile. Atât de bine le ţineam minte. Dintr-o dată parcă mă alteram. Şi am dat vina pe stres. Apoi, când medicii mă trimiteau la psihologi, am inceput să dau vina pe mine. Am început să cred că sunt greşită. Că sunt vinovată. Acum sunt eliberată. E atat de dulce sentimentul.

Când într-un final, acel puzzle ce părea din alte lumi, e întreg. Şi mai mult de atât, îmi confirmă că ceea ce m-au făcut să cred e ireal. Acum, când scriu, am momente în care aştept să-mi amintesc cuvintele. Dar nu mă mai biciuiesc, mă ţin în braţe si am rabdare.

O sa va povestesc, in carte, cum am inceput sa-l simt pe Dumnezeu si cum am inceput sa vorbesc cu el.

Toată povestea va fi în “Cele trei”. Vă mulţumesc că sunteţi aici!"Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel