Cătălin Rizea o ia la rost pe ADDA: Nu am reușit să mănânc mai nimic azi. Sunt curios ce face nevasta mea

Cătălin Rizea i-a transmis un mesaj direct Addei, pe rețelele de socializare.

Cătălin Rizea a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care îi transmite un mesaj soției sale. Acesta îi spune Addei cât de obosit este, pentru că, de dimineață, este doar plecat pe drumuri și nu a reușit să mănânce nimic. Tot în același videoclip făcut pe instastory, el își întreabă soția despre care este preocuparea ei în momentul acela.

"De dimineață alerg întruna, toată ziua pe drum, sunt obosit, nu am reușit să mănânc mai nimic, ce să faci, asta e. Sunt curios nevastă mea ce face. Ce faci măi, iubire?", a fost mesajul transmis de Cătălin Rizea pe Instagram

Adda pare că profită din plin de vremea frumoasă de afară, răspunzându-i soțului ei tot prin intermediul rețelelor de socializare. Artista apare aproape dezbrăcată, stând întinsă la soare.

"Am multă treabă și eu. Te sun eu!", a scris Adda pe rețelele de socializare, stând întinsă la plajă.

Care a fost reacția lui Cătălin Rizea

Soțul ei i-a dat imediat replica, dorindu-și, la rândul lui, să aibă parte și el de un moment de relaxare.

"Bravo iubire, frumos. Ce să mai. Ai grijă să nu te arzi prea tare de la soare că e cam nasol și e puternic soarele acum. Cred că săptămâna viitoare aș putea să mă duc și eu  la pescuit să mă bronzez și eu puțin. Ce zici? Poate vrei să mergi cu mine.", a răspuns Cătălin Rizea, pe Instagram.

"Pesc... ce?", a fost replica Addei.

"Nu, stai că mi-am adus aminte că am treabă, chiar am multă treabă, nu pot să merg. Lasă că le zic eu băieților că merg altă dată.", i-a răspuns imediat soțul ei.

Adda a fost diagnosticată cu boala Lyme

În urmă cu un an, Adda a ajuns la urgență, în urma unei reacții alergice grave. Vedeta avea edem la nivelul gâtului, astfel că îi era dificil să respire. Mai mult, pe corpul acesteia apăruse o urticarie atipică, despre care avea să afle că poartă denumirea de Dermografism. După luni de zile de investigații, medicii i-au pus diagnosticul de intoleranță la Histamină și vedeta a început să urmeze un tratament dificil și un regim alimentar extrem de restrictiv. În luna februarie, artista a anunţat că a fost diagnosticată greşit. Artista suferă de Borelioză (Lyme) și Bartonella, două afecțiuni extrem de periculoase, care îi pot pune viața în pericol. 

„Mi s-au pus o mie de diagnostice. Am făcut analize peste analize și am fost tratată de alte afecțiuni. Când am aflat, la mine boala era spre a doua fază, am descoperit-o oarecum din timp. Aveam erupții, oboseală mare, nu puteam respira, edeme. Făceam alergii și nimeni nu știa de la ce e. Apoi au început celelalte simptome, paralizii, scăpam obiecte din mână, nu mai puteam folosi mâinile, simțeam că ceva e în corpul meu, care preia controlul”, a declarat artista pentru playtech.ro.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 13 mai 2022, 15:48 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience