Cătălin Moroșanu, victima bullying-ului. Dezvăluirile luptătorului: "În școala generală m-a bătut o fată"

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, sursa instagram

Cătălin Moroșanu a dezvăluit momentele grele prin care a trecut în copilărie, când a fost victima bullying-ului.

Cătălin Moroșanu este unul dintre cei mai apreciați luptători de kickboxing. Deși acum este unul dintre cei mai puternici bărbați din showbiz, lucrurile nu au stat dintotdeauna așa. Acesta a povestit că a fost victima bullying-ului în copilărie și că a trecut prin omente foarte delicate.

Cătălin Moroșanu a fost un tânăr roșcat și supraponderal, iar din această cauză se făceau foarte multe glume pe seama lui. Ulterior, luptătorul a ajuns să aibă o stimă de sine extrem de scăzută. Potrivit cancan.ro, sportivul a mărturisit că avea o poreclă dureroasă, care i-a creat multe complexe. Cătălin Moroșanu a început să nu mai dea randament nici la învățătură, fiind foarte rușinat și hărțuit în permanență de colegii săi.

Totul s-a schimbat după ce  Cătălin Moroșan a început să facă sport la insistențele unui coleg. 

„Colegii îmi spuneau Portocală. Evident, faptul că veneam de la țară era de asemenea un subiect de glumă continuă. În școala generală, țin minte că m-a bătut o fată. Nu aveam încredere în puterile mele. Nici la școală nu puteam da randament din cauza asta. Îmi era rușine să răspund la ore chiar dacă știam ce întrebau.

Un coleg făcea rugby și toți îl apreciau pentru performanțe. Într-o zi am spus că e momentul să încerc și eu. După un an, eram un alt Cătălin. Aceiași care râdeau de mine, acum mă respectau și îmi aplaudam rezultatele din rugby. Faptul că îmi recăpătasem încrederea de sine m-a transformat. Am muncit mai mult la antrenamente, mă concentram altfel la școală și m-a ajutat să mă adaptez în societate. Am învățat că la rău nu e bine să răspunzi cu rău. Faptele tale vor vorbi de la sine despre tine. Apoi, am trecut la kickboxing când începusem facultatea de drept și, cumva, povestea o știe deja toată lumea”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu pentru cancan.ro



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel