Cătălin Moroșanu va ajunge pe masa de operație. Sportivul a suferit o ruptură de menisc: ”Situația e destul de gravă”

Data publicării:
Catalin Morosanu, foto facebook
Descriere foto: Catalin Morosanu, foto facebook

Cătălin Moroșanu trece prin momente dificile. Sportivul va fi operat în perioada următoare, după ce a suferit o ruptură de menisc.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat din competiția Survivor România, după ce problemele de sănătate nu i-au dat pace. Sportivul a suferit o accidentare durearoasă, iar diagnosticul medicilor este unul grav. Acesta a suferit o ruptură de menisc, motiv pentru care va fi operat peste scurt timp.  Medicii i-au transmis că și ligamentele sale ar putea fi afectate și nu va mai putea să-și continue viața sportivă.

”Am meniscul rupt. Am nevoie de intervenţie chirurgicală dacă vreau să mai continui cu viaţa sportivă. O să încerc o lună de recuperare în România şi să văd dacă este nevoie sau nu de operaţie. Mie medicul mi-a zis că cel mai probabil este să fac operaţie la menisc pentru că oricând, dacă aş face alergare sau m-aş antrena, poate să îmi sară meniscul, să mi se ducă genunchiul într-o parte şi să îmi afecteze ligamentele încrucişate”, a spus Cătălin Moroșanu la Kanal D.

La întoarcerea din Republica Dominicană, Cătălin Moroșanu a declarat că se simte epuizat și mult mai bătrân față de cum a plecat.

“Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării, la început de ianuarie. Şi nu atât mâncarea sau traseele alese de către organizatori, deloc uşoare, sunt principalul obstacol, ci caracterul uman.

Pe ăsta nu-l cunoşti niciodată şi te poate lua prin surprindere, chiar şi atunci când crezi că le-ai văzut pe toate în viaţa asta. Stai atâta timp cu ei, te consulţi cu ei, ba chiar te cerţi cu ei pentru adoptarea unei strategii şi tot poţi fi luat prin surprindere. Iată de ce nu regret că pentru mine jocul s-a încheiat!”, precizează acelaşi Cătălin Moroşanu pentru playtech.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel