Cătălin Moroșanu, totul despre relația cu fiica lui. Care este cel mai mare regret al luptătorului

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, sursa instagram

Cătălin Moroșanu a dezvăluit cum se înțelege cu fiica lui, Natalis, în vârstă de 11 ani. 

Cătălin Moroșanu este iubit de o țară întreagă, luptătorul face senzație pe unde merge. Dar puțini cunosc latura lui mai sensibilă. Sportivul trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Georgiana, cu care are o fiică minunată în vârstă de 11 ani. 


Cătălin Moroșanu spune că este un tată autoritar și cel mai mare regret pentru el este că nu poate petrece timp mai mult cu Natalis. Și-ar fi dorit să poată fi lângă ea în momentele cheie. 


„A fost un moment emoționant (n.red. când a venit pe lume fiica lui). Când am văzut-o prima oară și am observat că avea părul roșcat, am spus că este a mea. Ne înțelegem foarte bine. Își dorește să petreacă mai mult timp cu mine, pentru că eu sunt plecat pe perioade mai lungi. Cred că atunci când revin acasă sunt ca o noutate pentru ea”, a dezvăluit Cătălin Moroșanu pentru VIVA!


Cătălin Moroșanu și soția lui sunt într-o relație de 19 ani, iar totul a fost dragoste la prima vedere. Luptătorul a dezvăluit cum a început povestea lor de iubire. 


„Făceam amândoi naveta cu trenul. În tren ne-am cunoscut. Eu urcam de la o stație, ea de la alta. Ne-am cunoscut, credeam că n-am nicio șansă. Eram la liceu. Mi-a plăcut foarte mult de ea.


N-aveam încredere în propriile mele forțe. Încetul cu încetul ne-am cunoscut. Puneam fiecare câte un leu și luam o napolitană. Tocmai pentru asta Georgiana este o femeie extraordinară. Am crescut împreună, ne-am educat unul pe altul, ne-am iertat unul pe altul. Chestia asta ne-a ajutat să rămânem împreună.


Ne-am căsătorit în 2012.


9 ani de casnicie si de relatie 19. Copilul ne-a unit foarte mult, iti da un sens in viata. In momentul in care am avut-o pe Natalis am devenit din ce in ce mai responsabil, mi s-au schimbat perceptiile”, a povestit sportivul în podcastul lui Cătălin Măruță.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel