Cătălin Moroșanu, primele declarații după ce s-a zvonit că va divorța: „Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani”

Data publicării:
Cătălin Moroșanu și Georgiana, foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu și Georgiana, foto Instagram

Cătălin Moroșanu a dat cărțile pe față și a spus adevărul despre căsnicia lui cu Georgiana. Vor divorța cei doi după 19 ani de relație?

Cătălin Moroșanu trăiește o frumoasă poveste de iubire alături de Georgiana. Cei doi se iubesc de 19 ani și au împreună o fetiță, pe nume Natalis. În ultima perioadă în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora cei doi sunt în pragul divorțului. Cătălin Moroșanu și soția lui nu locuiesc împreunî de ceva timp din cauza proiectelor profesionale. 


Cătălin Moroșanu a oferit primele declarații despre aceste zvonuri și a dezvăluit că nu sunt adevărate. Sportivul spune că este împreună cu soția lui de 19 ani și au trecut prin multe împreună, tocmai de aceea nu poate fi vorba despre o despărțire. 


“Eu cu soția mea avem o relație de 19 ani. Făceam împreună naveta cu trenul, stăteam la 18 kilometri de Iași și veneam cu trenul. Împreună am stat în căminul de studenți, împreună am stat în chirie, împreună ne-am făcut casa de la Iași. Împreună am făcut foarte multe lucruri.


Într-adevăr mai ieșeam în cluburi cu băieți, cu fete, și automat apărea «Uite ce face, vorbește cu persoana respectivă, uite ce se întâmplă». Presa abia așteaptă să vină cu totul felul de titluri scandaloase. Nu s-a pus niciodată problema să divorțăm”, a declarat Cătălin Moroșanu, potrivit gsp.ro.

 

Cătălin Moroșanu a dezvăluit că în trecut au existat și momente mai delicate. Conform spuselor sportivului, acestea au fost la începuturile carierei lui, deoarece când a ajuns celebru era plecat mult timp de acasă și nu stăteau cât ar fi vrut împreună. Din fericire, aceștia au găsit rezolvarea și au trecut peste ele printr-o comunicare eficientă, astfel că nu s-a pus niciodată problema de vreun divorț, în ciuda zvonurilor.

„Au fost momente grele. Când am ajuns celebru, eram plecat foarte mult timp de acasă. Suntem un cuplu normal și am depășit episoadele mai dificile comunicând foarte bine, ne-am spus ce aveam de spus, ne-am acceptat așa cum suntem”, a spus Cătălin Moroșanu pentru VIVA!.

 

Cătălin Moroșanu vrea să iasă din politică: „Pentru mine a fost o aventură”


Cătălin Moroșanu a fost ales consilier județean la Iași în 2012, după care, în 2016, a obținut un nou mandat, acum ca membru al PNL. Anul trecut sportivul a fost ales consilier județean la Galați. 


“Politica pentru mine a fost o aventură. O experiență de viață. Dacă mă uit în urmă, e foarte multă muncă, ai foarte multe dezamăgiri. Îmi doresc să-mi duc mandatul de consilier județean încă trei ani și planul meu este să ies din politică apoi”, a mai spus sportivul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel