Cătălin Moroșanu, pregătit să devină tată din nou. Luptătorul și soția lui vor să-și mărească familia: ”Acum e momentul”

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, sursa instagram

Cătălin Moroșanu a anunțat că el și soția sa sunt pregătiți să devină părinți din nou și să-și mărească familia.

Cătălin Moroșanu și soți sa trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 19 ani. Cei doi au împreună și o fetiță superbă, însă aceștia au planuri mari de viitor.

Luptătorul a mărturisit în cadrul unui podcast de pe YuTube că este pregătit să devină tătic din nou. De asemenea, aceasta a menționat că  venirea pe lume a unui nou membru în familie îl va ajuta pe viitor să dea tot ce e mai bun pentru a avea și cât mai multe reușite pe plan profesional asta pentru că mereu familia ia da putere în carieră.

”I-am zis, bă femeie, hai să mai facem un copil, tu îmbătrânești, eu îmbătrânesc, acum e momentul, că după 40 de ani e mai greu să rămâi însărcinată. Natalis să crască mare și o să zboare de la casa noastră ca o pasare și o să vină celălalt mic care să ne țină bătrânețiile împreună.

Mă gândesc să fiu tatic, m-ar ajuta să-mi îndeplinesc următoarele vise, copilul e foarte important într-o relație, chiar te schimbă și m-a schimbat foarte mult”, a spus Cătălin Moroșanu pe YouTube.

Cătălin Moroșanu, decizie radicală în viața lui

După ce s-a întors de la Survivor România 2021, celebrul luptător a decis că e timpul să-și deschidă o academie pentru copiii care vor să învețe să facă lupte.

Cătălin Moroșanu a declarat că acest lucru îl va ajuta foarte mult, mai ales în perioada următoare, când urmează să fie supus și unei intervenții chirurgicale, motiv pentru care nu va mai putea să lupte.

”Acum că m-am boșorogit și mai trebuie să fac și o operație la menisc, o să fie destul de greu, trec pe partea de training, mă fac mentor. Vreau să fac exact cum și-a făcut Gheorghe Hagi academia lui de fotbal, vreau să fac și eu Academia Cătălin Moroșanu pe partea de fighting”, a spus Cătălin Moroșanu într-o emisiune TV.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel