Cătălin Moroșanu, despre Survivor România. Cât de afectat este în urma acestei experiențe: "Cu bateriile din ce în ce mai uzate"

Data publicării:
Catalin Moroșanu, foto Instagram
Descriere foto: Catalin Moroșanu, foto Instagram

Cătălin Moroșanu a vorbit despre experienţa trăită în Republica Dominicană, vreme de trei luni.

Cătălin Moroșanu a fost eliminat din cea mai acerbă competiție, Survivor România 2021. Acesta este fericit că s-a întors acasă, mai ales că dorul de familie l-a copleșit.

“Vă pot spune că mă declar unul dintre cei mai fericiţi oameni din lume, odată cu revenirea acasă. Mă număr printre cei care-şi iubesc ţara, aşa că mi-a fost dor de România mea, din toată inima, după cum mi-a fost dor şi de familia mea!”, a declarat Cătălin Moroşanu, pentru playtech.ro.

Acesta a mărturisit că nu vrea să mai audă de mare în următoarea perioadă, chiar dacă soția sa își va dori acest lucru. Mai mult decât atât, Cătălin Moroșanu a mărturisit că nu vrea să mai vadă nucă de cocos în fața ochilor.

“Poate soţiei mele îi va fi dor de Vama Veche şi atunci poate mă voi lăsa înduplecat, dar, în rest, să nu mai văd palmieri şi nisip câteva luni. Vreau doar la munte. Mi-e dor de munţi şi de râuri. Experienţa din Republica Dominicană, unde s-a desfăşurat concursul, îmi e suficientă pentru o lungă perioadă de acum înainte.

La câtă nucă de cocos am mâncat în ultimele 12 săptămâni, vă spun sincer că dacă mai văd în faţa ochilor bomboane cu nucă de cocos, sunt în stare să le dau foc! Nu vă puteţi închipui ce înseamnă alimentaţia cu nucă de cocos. Pe scurt, îţi umpli stomacul cu ceva uleios, pe care poţi încerca de pomană să-l combini cu orice altceva că tot nu va reuşi să-ţi ofere mai mult decât senzaţia de saturare. Am încercat orice metodă, nucă de cocos prăjită, nucă de cocos fiartă, nucă de cocos amestecată cu nu ştiu ce altceva. Toate sunt la fel. Mâncarea aceea nu-ţi oferă niciun fel de energie. Practic, o iei de la capăt în fiecare zi cu bateriile din ce în ce mai uzate”, a mai precizat Cătălin Moroşanu pentru sursa citată.

Cătălin Moroșanu a declarat că se simte epuizat și mult mai bătrân față de cum a plecat în Republica Dominicană.

“Vă spun sincer, mă simt mai bătrân cu doi ani decât în momentul plecării, la început de ianuarie. Şi nu atât mâncarea sau traseele alese de către organizatori, deloc uşoare, sunt principalul obstacol, ci caracterul uman.

Pe ăsta nu-l cunoşti niciodată şi te poate lua prin surprindere, chiar şi atunci când crezi că le-ai văzut pe toate în viaţa asta. Stai atâta timp cu ei, te consulţi cu ei, ba chiar te cerţi cu ei pentru adoptarea unei strategii şi tot poţi fi luat prin surprindere. Iată de ce nu regret că pentru mine jocul s-a încheiat!”, precizează acelaşi Cătălin Moroşanu.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel