Cătălin Moroșanu, declarație de dragoste emoționantă pentru soția sa: "Sunt așa datorită ție"

Data publicării:
Cătălin Moroșanu, sursa instagram
Descriere foto: Cătălin Moroșanu, sursa instagram

Cătălin Moroșanu i-a făcut soției sale o declarație de dragoste, care a emoționat pe toată lumea.

Cătălin Moroșanu trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de soția sa de mai bine de 19 ani. Chiar dacă luptătorul este plecat în Republica Dominicană, acesta a avut grijă să lase un mesaj pentru frumoasa lui soție cu ocazia aniversării lor. Ajutat de prieteni, acesta a reușit să-și emoționeze până la lacrimit atât soția cât și fanii.

Cătălin Moroșanu i-a declarat soției sale toată dragostea lui, mărturisindu-i că ea este cea care l-a transformat în omul de astăzi și că a reușit să-i facă viața mai frumoasă. Mai mult decât atât, luptătorul i-a transmis că ea este omul care l-a ridicat de jos ori de câte ori a fost la pământ și tot ea i-a fost alături în toate momentele grele.

” Scriu aceste rânduri acum, la început de ianuarie, pentru că știu că la aniversarea noastră voi fi departe, dar i-am rugat pe băieți să mă ajute cu postarea acestui mesaj chiar pe 7 februarie. Îmi pare rău că nu putem merge în locul nostru preferat ca în fiecare an.

Pe 7 februarie 2002 a fost prima noastră întâlnire. De atunci au trecut 19 ani, 19 ani peste care am trecut împreună la bine și la greu. Împreună făceam naveta pentru a ajunge la școală la Iași, împreună am locuit în căminele din Vladimirescu și împreună am împărțit un pachet de biscuiți în parcul Copou pentru că nu îmi permiteam mai mult.

Ai fost în dreapta mea indiferent de vreme și vremuri. Mă întorceam de la antrenamente plin de accidentări și alegeai să îmi bandajezi rănile, încurajându-mă să continui, în timp ce alții mă descurajau. Cuvintele tale m-au motivat să muncesc și mai mult pentru visul meu. Ai fost și ești persoana care îmi oferă echilibru în tot ce fac. Mi-ai dăruit și un înger, pe Natalis. Acum am tot ce îmi doresc, sunt un bărbat împlinit, însă sunt așa datorită ție. La mulți ani împreună, femeia vieții mele! ” , a fost mesajul postat de Cătălin Moroșanu pe Instagram. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cătălin Moroșanu (@catalin_morosanu_official)



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel