Cătălin Moroșanu a plecat în Republica Dominicană. Cu cine se va lupta Moartea din Carpați

Data actualizării: | Data publicării:
Catalin Morosanu, foto facebook
Descriere foto: Catalin Morosanu, foto facebook

Cătălin Moroșanu a început anul 2021 cu o mare provocare. Ce planuri are pentru început de an?

Cătălin Moroșanu a acceptat provocarea celor de Survivor România și a plecat în Republica Dominicană. Sportivul va face parte din echipa faimoșilor și este pregătit să câștige competiția. 


Anunțul l-a făcut pe pagina sa de Facebook, acolo unde i-a rugat pe fani să fie alături de el și să îl susțină pe tot parcursul competiției:


„Dragilor, Cătălin începe acest an cu o provocare. Tocmai a ajuns în Republica Dominicană pentru a participa la Survivor România. În următoarea perioadă, nu va mai avea acces la telefon și internet, dar împreună îl putem susține pe Kanal D. Prin intermediul acestei pagini vă vom ține la curent cu toate noutățile. Vă mulțumește pentru sprijin și speră să fiți alături de el în această aventură. #TeamMorosanu #Faimosii”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a sportivului. 

Din echipa faimoșilor mai fac parte: Costi Ioniță, Culita Sterp,  Zannidache, Jador, Cosmin Stânciu, Alexandra Stan, Amna, Ana Porgras, Roxana Nemeș, Majda Aboulumosha și Simona Hapciuc.

Cei 12 Faimoși vor avea de înfruntat 12 Războinici, dornici să câștige lupta. Din echipa războinicilor fac parte: Marilena Cuciurean, Giorgiana - Elena Lupu, Roxana Georgiana Ghiță, Maria Hîngu, Szidonia Szasz, Andreea Moșneagu, Alin Sălăjean, Albert Oprea, Sorin Pușcașu, Lucian Barbu, Mariano Starlin Belen Medina și Musty Camară.

Un adevărat experiment social, „Survivor Romania”, format international de succes, produs de Acun Medya, pune la încercare concurenților, vedete și personalități încă necunoscute publicului larg, inteligenta, inventivitatea, forță fizica, rezistenta psihica și puterea de adaptare la condiții extreme, departe de confortul familiei și de tehnologie.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel