Cătălin Măruță, reacție în scandalul cu Alexandra Stan: „M-am săturat. Nu poți să inventezi”

Alexandra Stan, Catalin marura, colaj foto Instagram
Descriere foto: Alexandra Stan, Catalin marura, colaj foto Instagram

Cătălin Măruță nu a mai rezistat valului de critici și a rupt tăcerea. Ce s-a înâmplat, de fapt, în emisiunea în care a invitat-o pe Alexandra Stan și cine spune adevărul. 

Este un scandal uriaș între Alexandra Stan și Cătălin Măruță, după ce artista l-a acuzat pe prezentatorul TV că ar fi deschis un subiect sensibil în emisiunea în care era invitată, deși ar fi știut că ar afecta-o foarte mult. 

 


Invitată în podcastul lui Damian Drăghici, Alexandra Stan a declarat, în lacrimi, că nu va mai călca în viața ei în platoul emisiunii la Măruță, după ce prezentatorul Tv ar fi speculat un subiect sensibil.

 

Vedeta a afirmat că are niște probleme de sănătate care o împiedică să rămână însărcinată și spune că Măruțp ar fi știut acest lucru, dar tot a deschis subiectul atunci când ea era în platou, lucru care a ar fi tănit-o profund. 


 „Am avut o întâmplare în emisiunea lui Cătălin Măruță și m-a deranjat. A făcut niște chestii foarte urâte, a trecut peste decizia luată de managementul meu. A scris niște lucruri foarte urâte. Eu am fost la doctor și mi s-a zis că nu pot face un copil acum.  Sau, dacă îl fac, va fi o provocare, pentru că există riscul să fac o tumoare. Iar el scria că nu îmi mai acopăr burta, că sunt însărcinată. Sincer, nu o să mai merg la el în emisiune niciodată, nici pentru toți banii din lumea asta! Pentru că eu tot timpul am fost de treabă cu oamenii, iar ei m-au călcat în picioare!”, a declarat Alexandra Stan în cadrul podcastului de pe YouTube.

 

Cătălin Măruță, despre conflictul cu Alexandra Stan: „Mă deranjează oamenii care nu sunt corecți” Deranjat de valul de ură primit în mediul online, Cătălin Măruță a povestit versiunea lui referitoare la cele petrecute.

 

Reacția lui Cătălin Măruță

 

Declarațiile cântăreței au declanșat o adevărată revoltă pe rețelele de socializare, internăuții fiind extrem de supărați pe comportamentul prezentatorului TV.

După valul de critici, Măruță a decis să ia atitudine și să povestească cum ar fi decurs, de fapt, lucrurile. Prezentatorul TV neagă că ar fi știut de problemele de sănătate ale Alexandrei Stan.


„Emisiunea cu ea trebuia să fie difuzată spre 30 iulie, noi intrând în vacanță pe 23 iulie. A fost o emisiune senzațională, Alexandra Stan s-a simțit foarte bine. Avem fotografii, momente. Din emisiunea înregistrată, colegii meu au luat momentul în care ea a vorbit despre căsnicie, despre posibilitatea să devină mamă. Era subiectul despre care se vorbea în acea perioadă. Practic, ea a spus de bună voie, iar momentul a fost difuzat mai devreme decât se știa. Probabil i-am stricat o exclusivitate, s-a întâmplat ceva. Apoi erau mesaje cu: «Vai, ce i-ai făcut Alexandrei». Ce?! (…) Pe mine mă deranjează oamenii care nu sunt corecți. Adică dacă noi am făcut lucruri greșite la emisiune, ne-am asumat, dar faptul că tu te duci la un podcast să spui că noi nu am ținut cont că tu ai probleme de sănătate și nu poți să rămâi însărcinată, când noi niciodată nu am vorbit despre asta, nici n-am știut, tu ai venit aici și ai povestit. Ai vrut să povestești, fiind de acord ca acel moment să-l difuzăm. A pornit totul de la faptul că s-a schimbat momentul difuzării. De aici a pornit supărarea și frustrarea. Nu poți să inventezi”, a declarat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV. 

Mai mult, prezentatorul TV spune că vedeta nu a dat niciun semn că ar fi fost deranjată de întrebare, ba chiar a râs și a glumit. 

 „Dacă are probleme de sănătate, din toată inima mă rog să-i fie bine și îmi pare rău. Dar absolut nimeni nu a știut, nu am vorbit despre chestia asta înainte. Nu poți să ne acuzi pe noi că știam. Pe bune? Hai să fim corecți! Erau glume. A zis: «Măruță, îți fac un verișor!». Și dintr-odată te schimbi așa”, a mai spus prezentatorul TV.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 02 sep 2021, 16:57 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience