Cătălin Măruță, primele declarații de pe patul de spital. Prezentatorul TV a fost operat: „Am fost anesteziat de la mijloc în jos”

Data actualizării: | Data publicării:

Cătălin Măruță a dezvăluit cum se simte, după operația suferită.

Cătălin Măruță a suferit în urmă cu câteva ore o operație de ligamente incrucișate la genunchi. Chiar dacă era extrem de speriat de acest lucru, celebrul prezentator nu a avut de ales și a fost nevoit să ajungă pe mâinile medicilor. Acum, imediat după ce a ieșit din operație și s-a recuperat cât de cât, acesta a intrat în direct în cadrul emisiunii pe care o prezintă de pe Pro TV, pentru a dezvălui tuturor cum a fost întreaga experiență. Așadar, Cătălin Măruță este bine, însă de acum urmează o perioadă de recuperare pentru prezentator, care nu va fi deloc una ușoară.

„Le mulțumesc mult oamenilor care mi-au trimis mesaje. Vreau să spun că am fost anesteziat de la mijloc în jos și am putut să văd operația pe ecran, să vorbesc cu domnul doctor. Am fost un pacient ascultător. Practic, acum îmi pot deschide un curs despre ruptura de ligament, gata, asta a fost, s-a dus. Acum urmează o perioadă interesantă, recuperarea, pentru că de acum începe distracția. Mâine după amiază mă va externa și apoi o să fie nevoie de câteva zile bune, adică săptămâna viitoare, când va trebui să respect tot felul de proceduri, pentru a putea să mă recuperez cât se poate de bine.”, a declarat Cătălin Măruță, în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV.

„Acum începe distracția mea, când începe recuperarea lui. Acum nu are voie să mănânce nimic.”, a adăugat și Andra. 

„Mulțumesc pentru absolut toate mesajele. Când ai un moment dificil, încurajările oamenilor te încarcă și îți dau o energie pozitivă. Am voie să mănânc cam într-o oră, când trece anestezia.”, a mai completat prezentatorul. 

 

Care este motivul acestor ligamente încrucișate

Încă din momentul în care a aflat faptul că urmează să lipsească din cadrul emisiunii pe care o prezintă de aproximativ 16 ani, Cătălin Măruță a ales să le vorbească deschis fanilor săi despre problema de sănătate care l-a copleșit și care l-a determinat să ajungă pe masa de operație. Chiar dacă prezentatorul nu și-ar fi dorit să se ajungă în acest punct, problema de sănătate nu avea altă soluție. 

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță în cadrul emisiunii „La Măruță”, de pe Pro TV, în urmă cu câteva zile. 

Adela Popescu îi ține locul prezentatorului, până când se recuperează complet

Chiar dacă a ales să ia o pauză de la televiziune pentru moment, Adela Popescu i-a sărit în ajutor colegului său de breaslă și a acceptat să-i țină locul, cât timp acesta se reface, în urma operației suferite.

„Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, La Măruță”, a declarat Adela Popescu, potrivit protv.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel