Cătălin Măruță, infectat cu COVID. Cine îi va ține locul în emisiune

Data publicării:

Cătălin Măruță a găsit un înlocuitor pentru perioada în care el va sta în carantină, după ce a fost confirmat cu noul coronavirus.

Weekend-ul a venit cu vești neașteptate pentru fanii emisiunii La Măruță: Cătălin a fost confirmat cu virusul COVID – 19. Imediat ce a aflat, prezentatorul și familia lui s-au retras acasă și vor sta în izolare pentru următoarele 14 zile. Cu toate acestea, emisiunea continuă, live, de la ora 15:00. 


După ce și-a pregătit studioul de acasă pentru edițiile următoare, Cătălin a lansat o provocare online: ”Cum ziceam ceva mai devreme: lumini am, cameră am, îmi trebuie un om în platou! M-am gândit la prietenul meu, Magitot! E băiat talentat... voi credeți că se descurcă?”.

Vechi prieten al emisiunii, Magitot nu a stat pe gânduri și i-a răspuns: ”Tu nu ești acolo, o să fiu doar eu singur cu invitații. Poate dacă mă ajuți și intri și tu, vin”. 


Cătălin i-a promis că-i va fi alături, de acasă, în timp ce Magitot va fi în platou alături de invitați. Așa că a vrut să se asigure: ”Deci, te bagi? Vii mâine la emisiune să mă ajuți?”. Și cum prietenii sunt alături și în momentele dificile, magicianul a acceptat: ”Vin dacă îmi promiți că mă lași și pe mine să vorbesc”. 


Fanii emisiunii au putut vedea, apoi, pe contul lui Magitot și o confirmare oficială a acestuia: ”Pentru că prietenul la nevoie se cunoaște, mâine îl voi ajuta pe Cătălin să prezinte ”La Măruță”. Mai exact, eu voi fi pe platou și el mă va ajuta de acasă. Ne vedem la 15:00 pe PRO TV”. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel