Cătălin Măruţă a intrat în izolare la domiciliu. Cine îi va lua locul în emisiunea de la Pro TV timp de 5 zile

Data publicării:
Cătălin Măruță, sursa foto Instagram
Descriere foto: Cătălin Măruță, sursa foto Instagram

Cătălin Măruță va sta în izolare timp de 5 zile. Cine va prezenta emisiunea de la Pro TV?

Cătălin Măruță este nevoit să se izoleze la domiciliul timp de cinci zile după ce a luat contact cu o persoană infectată. Emisiunea de la Pro TV va fi prezentată de Adela Popescu. Cătălin Măruță va fi alături de telespectatori prin intermediul unei transmisiuni online chiar de la el de acasă. 


„Cum s-a încheiat ziua dupa emisiunea de ieri? Cu o izolare! Din păcate, una dintre persoanele cu care am interacţionat a făcut un test PCR care a ieşit pozitiv. Din fericire, eu nu am apucat să intru în contact cu familia mea, aşa că m-am izolat şi stau cuminte timp de 5 zile, după care mă voi testa. Dacă vă întâlniţi cu Andra zilele astea, în studiouri TV sau la radio, întrebaţi-o dacă îi este dor de mine şi reamintiţi-i să îmi lase ceva bun la uşă. La emisiune, o să mă vedeţi online, desigur! Ţineţi-mi pumnii, să treacă repede timpul…", a scris Cătălin Măruță pe Instagram. 


Chiar în urmă cu un an de zile, Cătălin Măruță a fost infectat cu COVID-19.


”Pot spune că mă simt bine… Dacă va continua tot așa voi putea spune că am trecut ușor peste COVID. Am o tuse, mai am stări de febră seara și, da, am rămas fără gust și fără miros. Este foarte ciudată starea asta. Am făcut test și aseară și am ieșit pozitiv, deci trebuie să stau în izolare aceste 14 zile. Andra are și dureri musculare. Cea mai energică dintre noi este Eva. David ne spune zilnic să îi facem și lui teste, pentru că el este departe de noi. Le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de suținere”, a declarat atunci Cătălin Măruță în emisiunea de la PRO TV.


Andra, dar și cei doi copii ai lor, au fost și ei depistați pozitiv pentru coronavirus. În acea perioadă, artista a declarat că ea s-a simțit cel mai rău dintre toți. 


”Au fost niște zile mai grele până acum, dar astăzi mă simt mult mai bine. Am avut dureri musculare, am început să tușesc foarte tare, să mă doară în gât foarte tare, astăzi mi-am pierdut și gustul și mirosul.


Noi suntem aici, acasă în familie, bucuria cea mai mare e că copiii sunt bine și soțul meu. Eu astăzi mă simt foarte bine.”, a spus Andra Măruță pe Instagram în urmă cu un an de zile. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel